Cea mai buna editie dintr-o luna a revistei LeveL, acum si cu design nou
Revista e asa de buna incat a meritat mai multe poze, cumparati-o fara nicio ezitare!!
Cea mai buna editie dintr-o luna a revistei LeveL, acum si cu design nou
Revista e asa de buna incat a meritat mai multe poze, cumparati-o fara nicio ezitare!!
Am inceput primul de ceva timp si-l savurez incet
Asa ca m-am pregatit pentru cand il termin cu partea a doua
FIFA 11 RULEZ!!! e cel mai tare fifa de pana acum!!! si astept sa-mi vina Medal of Honor
si uite asa inca un BGG printre noi(boardgamegeek)
la cat mai multe (esti la inceput ca nu am mai vazut alte achizitii)
Mai am cateva de cand eram mic (Dacii si Romanii, Monopoly, etc), dar am ramas surprins de cat de complexe au devenit board game-urile acum. Day and Night cel putin este superb, si il recomand![]()
e bine ca ai cu cine sa joci . Eu nu am pe nimeni cu care sa joc ceva ..orice ...Toti sunt "oameni mari wanna be " ....ei au o varsta , nu se mai joaca
![]()
Eu joc cu prietena. Tocmai ce-am terminat un meci foarte tensionat de Day and Night, si am constatat la sfarsit ca nu citisem o regula calumea si se putea termina de multNu stiu cati dintre prietenii mei o sa joace, dar o sa-i intreb. N-am sperante prea mari
![]()
Va recomand Catan si Ticket To Ride pe XBLA, la Catan cel putin sunt sute de oameni care inca il joaca zilnic desi e iesit de 2 ani si ceva
Eram sigur ca urma sa vina si ziua in care manualul jocului are doar coperti. lol Noroc cu Ubisoft ca salveaza planeta, mai bine dadeau jocul direct la plic...
Bookmarks