accesorizarea continua![]()
Daca ii mai cumperi multe accesorii nu o sa mai fie asa portabila
PS:arata ca o trusa din aia de farduri.
Dap - mereu am iubit jocurile adventure, insa Broken Sword este special - a aparut si pe console (PSX, GBA, ps2) - o sa vina in curand poze noi
Pai iti inchipui, Broken Sword I si II au fost primele mele jocuri Adventure, le aveam de la Level, hmm, ca sa zic asa cred ca erau chiar printre primele mele jocuri, toate genurile ma refer. I cred ca l-am terminat de vreo 3 ori, iar II, pe putin de 5, nu te saturi niciodata![]()
@Dj Mo am vazut ca unele nu au stabilitate dar o sa incerc sa le asez in asa fel sa nu cada![]()
Si eu am Broken sword-urile de la level, de fiecare data cand le joc simt fiori pe sira spinarii. Maine pun si eu o poza cu ce mi-am mai cumparat in ultima vreme.
hihi, si eu am broken sword de la level.. singurele jocuri pe care le'am jucat si jucat si jucat, cel putin o data la 3 luni![]()
Mi se pare mie sau figurinele au capetele disproportionate? Mi se par capetele prea mici pentru corpuri...![]()
Nimic cumparat azi darkie ?
Am primit eu ceva aziJocurile de la emag. Cei de la fancourier mi-au dat trezirea la 9:00 azi. Ce oameni; nu respecta somnul de frumuseta a unui editor.
Bookmarks