Update! PS3 Games Collection!
- Tekken Tag 2
Iata ce am gasit astazi (spre surprinderea mea ...pe site are data de lansare undeva in luna octombrie...iar pe alte siteuri de la noi luna noiembrie) in Altex Unirii - Batman Arkham City Game Of The Year Edition Zona 2
De cand il asteptam sa ajunga si la noi.... inca unu la colectia de GOTY - Uncharted 3 Game Of The Year Edition zona 2 - Altex
GameShop trolling me.
Miercuri cand m-au sunat sa confirm comanda mi-au spus ca imi va ajunge abia marti jocul. Mai devreme ma suna cei de la Fan Courier ca au un pachet pentru mine.
De asemenea, cand am intrebat daca o sa primesc si bonusul de precomanda Premiere Club mi s-a spus ca nu, iar in carcasa gasesc cod pentru download.![]()
Rage Anarchy Edition din Altex Liberty - 89,90 lei;
Arthur and the Revenge of Maltazard din Altex Buzau - 69,90 lei;
ModNation Racers din Altex Buzau - 69,90 lei.
well guys, cum timpul liber mi se apropie de sfarsit iar rabdarea mea e extrem de limitata, m-am decis instantaneu sa-mi cumpar cu banii ramasi pe psn, ea season ticket si sa am acces la fifa 13 full incepand de azi.
Inca 1data sa traiasca Posta Romana, care a reusit sa-mi dea marti un colet sosit vineri in Bucuresti...
Prima comanda de pe Zavvi.es. Aveti mai multe detalii aici.
Acum cateva zile cineva arata varianta de PS3 a Batman Arkham City GOTY.
Iata si varianta de XBOX pt. EU a aceluiasi joc (achizitionata aseara), cu o coperta mai putin bogata in semne decat varianta de US, si fara acel film downloadabil Batman Year One (versiune valabila doar pe US).
Bookmarks