Finally !!! De cand vanam colectia asta! ...game-disc-urile de vanzare pe thread. Ajuns in 7 zile lucratoare din Mexic in Ro, via UPS. My preciousssss....
P.s. Materiale de calitate folosite in editia asta si atentie mare la detalii!
Finally !!! De cand vanam colectia asta! ...game-disc-urile de vanzare pe thread. Ajuns in 7 zile lucratoare din Mexic in Ro, via UPS. My preciousssss....
P.s. Materiale de calitate folosite in editia asta si atentie mare la detalii!
În sfârșit, a ajuns! Deocamdată doar la birou, în curând și acasă. Dark Souls 2 Collector's Edition pentru PS3 de la Altex, cu 2 zile mai devreme de data lansării oficiale. Praise the Sun!
@LucKos: Ai avut noroc ca ti-a ajuns in conditia asta, ca am citit pe forum pe CE ca au fost si livrari cu probleme. Pacat ca nu e full english, dar cand am vazut cat are pretul acum parca imi pare rau ca nu am luat si eu. Dar shipping-ul cat a fost?
Yay, ce "bine" ca nu am PS3.
N-ai mai rezistat![]()
noutati si de la mine ... din pacate Mall Vitan e foarte slab in "oferte"
Everyone's buying Dark Souls 2, and I'm just sitting here, playing Demon's Souls for the first timeCa sa nu mai zic de next-gen
![]()
Daca aveam Infamous 2 de ce sa nu iau si Infamous 1.Aveam ceva bani pe cont direct pentru sales,am luat Festival of Blood si TR Underworld.
Bookmarks