Mama cum e figurina ❤❤❤
Pai a fost la un pret bun si pe Altex. Pana una alta figurina este printre cele mai reusite din toate editiile de colectie pe care le-am vazut...
A fost la pret bun, dar apucasem sa il iau pe asta deja si oricum tot la aceeasi suma m-a dus toata distractia. Daca il luam inainte intr-adevar ieseam in pierdere, dar la cat de bine e construita figurina chiar nu regretam deloc.![]()
Tinicheaua de la Wolf de pe ebay și tableta de la Teclast de pe site. Varianta X98 Air 3G o bestie de tableta deși obscură pe la noi, premium finish aluminium unibody... Unde toată lumea are numai Samsung sau Apple în cap.
Am luat varianta x98 ca merge să-i pun și Windows 8.1 pe lângă Android ca sa o ard dual boot și sa pot sa ma joc Hearthstone. Cine vrea doar android ii recomand varianta P98 AIR - care are un Octa-core și camera de 13Mp. În fine... O săptămâna faină tuturor!
Nu am cu ce, din pacate. Sper sa apuc sa-l si joc putin in seara asta, ca ajung in 30 acasa si maine la 7 trezirea.
Cum nu ai cu ce? Nu merge sa faci Stream cum faci cu PlayStation 4? Eu stiu ca merge
http://www.xbox.com/en-US/entertainm...ve-apps/twitch
Off (again)
@solecon: Epic!Nu as fi luat la lansare, dar era vorba de editia exclusiva Guillotine si iar fac ca anul trecut cu Black Chest (adica nu il am nici acum, ca deh, creste in loc sa scada).
Bookmarks