Update colectie psp![]()
Noutaturi :
- Sherlock Holmes : Crimes & Punishments un must have pentru cine apreciaza astfel de jocuri ( il cautam de ceva vreme )
- Lords of The Fallen mi l-a recomandat un amic dar nu cred ca face multi purici la mine pentru ca RPG-urile nu-s punctul meu forte, dar vedem ...
Metal Gear Rising Revengeance - 35 de lei (Altex Unirii)
PES 2014 - 30 de lei (Media Galaxy Baneasa). Aici am reusit sa mai gasesc varianta non Essentials.
Poate reusesc sa pun mana in zilele urmatoare si pe un Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations tot non Essentials, dar asta inseamna sa umblu prin magazine.
Daca tot s-a lansat jocul (de 3 zile) s-au gandit si cei de la Ubisoft sa mi-l trimita (in 5 zile), ca doar nu e ca si cum as fi platit pentru transportul mai rapid ca sa imi ajunga de-a gata "stricat" prin posta... Mama lor de [insert here]Btw, pozele sunt slabe rau, in realitate arata mult mai bine, desi e overpriced din punctul meu de vedere.
![]()
Finally si la mine. eMag super ok, Altex sucks si la fel si firma de curierat (DPD) cu care lucreaza eMag e praf. Daca nu-i sunam eu de 2 ori sa le spun ca am nevoie de el pana intr-o anumita ora, probabil il primeam maine. Si locatia este aproape de centrul Bucurestiului...
Mai urmeaza doar Far Cry 4 prin decembrie si gata pe anu asta![]()
Cine o fi resseler la emag pt Gta5? Se poate sa fie achizitionat de la Rockstar direct sau prin distribuitori unici???
In sfarsit si la mine cu un pic intarziere..
@FishyBon3 chiar ca miroase frumos carcasa,ai avut dreptate![]()
Multumesc OEE , multumesc CG!
P.S: Nu e mare diferenta intre Promo si normal. La promo nu primesti manual dar in schimb ce e scris in manual (oricum cele din ziua de azi sunt de 2-3 pagini), e scris pe spatele cover-ului.
Bookmarks