@razu, sper ca ai dat redeem la codu ala de Fallout 3, ca se vede foarte clar. Scoate poza aia pana nu ramai fara el.
gameshop
@razvan: stai linistit, n/a in my region... cine poate sa l foloseasca, sa l ia cu placere, eu am vreo trei variante pe disc prin casa - 80150017.
@oee: cam tarliu, dom'le!
Sent from my iPhone using Tapatalk
100lei from a friend of a friend ...
Cu gaurica de 3.5 si LB/RB imbunatatite...nu stiu daca au inlocuit, sau pur si simplu au scos acel mecanism care opunea un pic de rezistenta, insa ideea este ca la acest controller LB/RB se apasa la fel de usor precum click-ul unui mouse.
Sper ca stiti c-am glumit, nu?Nu fur eu jocurile oamenilor, lol. Imi place doar sa ma bag in discutii, asa aiurea, si sa fac viata mai grea
...asta-s io, no, asta-s io.
Hai ca facem super off, dar mi-a zis tipu de la suport Xbox.com ca ar trebui sa mearga de joi, intrucat e un cod de Fallout 3 X360 BC, nu e cel normal. Si merge DOAR de pe un X360 sau de pe Xbox incepand cu data de 12. Daca nu-l ia altcineva pana maine, ma sacrific eu sa vad![]()
Fallout 4 Pipi BoyM-a convins un prieten sa-l iau ca cica-i ultra rare
. Jocul il vand, daca-i cineva interesat , pentru ca momentan nu am timp de el .
Sosit aseara, e super awesome! Dupa experienta cu CE de la MGS imi faceam griji, dar e printre cele mai reusite din ultimii ani
PS: E varianta de PS4.
Bookmarks