cat au costat toate?
aşa arată un ambalaj livrat de Flanco, să nu mai zic că Killzone 3 era desigilat, probabil s-au gândit băieții de la unul dintre magazinele Flanco din Timişoara să se joace puțin, că şi aşa nu prea au clienți de care să se ocupe.
*asta în condițiile în care m-a sunat un nene şi m-a asigurat că ambalajul este puțin alb la un colț (de la soare), însă jocurile din pachet sunt sigilate.
*a fost doar 55 de lei, deci nu trebuia să îmi fac speranțe prea mari.
*tind să cred că atunci când ceva pare prea ieftin (mă refer strict la Românica), ceva nu e în regulă (sau e, însă doar parțial).
![]()
Te mai mira ceva? Eu de mai bine de o saptamana ma cert cu Altex tot pe tema asta. Nu e posibil sa trimiti joc de colectie fara pic de protectie si mai lipesti si AWB-ul pe el... Nu ai ce sa le ceri, nu le poti schimba mentalitatea. Si care e problema daca e la reducere, v-am pus eu sa faceti promotia? Scrie ca e nou sau ca e deteriorat? Lasa ba ca merge asa!
In alta ordine de idei, parca a mai fost la Flanco trilogia redusa, undeva la vreo 79 de lei daca nu ma insel. Era bun si atunci, dar am vazut ca se livra in aceleasi conditii, cu coperta in stare jalnica..... Pacat de ele, imi pare atat de rau cand le vad in ce hal ajung...
//Da, merita, normal. Hai sa nu intelegem gresit, ca pret e super cand iei pentru jocul/jocurile respectiv(e), dar pentru un colectionar nu e ok sa comande ceva NOU de la magazin si sa ii ajunga asa. Daca avea chef sa ia second hand sau deteriorat nu lua din magazin.
Eu din fericire le am deja. Chiar si cu cutia deteriorata, merita pentru Killzone HD in format retail.
Apropo, si copia mea de KZ3 a fost desigilata. Eu l-am cumparat de pe un forum. Probabil asa au venit de la distribuitor..
Nu conteaza reducerea si nu conteaza daca merita sau nu. Ei stiu ca ambalajul e deteriorat, acest lucru trebuie mentionat pe site, dupa lansarea comenzii sau telefonic. OBLIGATORIU!!!
La Altex/MG poti sa mergi in magazinul de langa tine si sa comanzi ceva cu livrare in magazin - le specific inainte ca daca e deterioarat nu-l iau - si apoi merg si il ridic cand ajunge comanda - imi place il iau, nu-mi place il refuz si imi aduc altul. Eu zic ca e mai bine asa, macar pt confortul tau psihic. in cazul asta sansele sa ajunga intreg sunt mai mari deoarece vine impreuna cu alte comenzi.
Well, magazinul de "langa mine" e cam la vreo 12km, imi e putin peste mana. Dar nu stiam ca pot comanda cu livrare in magazin, hmm... Oricum cred ca o sa ma folosesc de chestia asta cand am dubii in legatura cu comanda (le spun si eu in observatii mereu ca sa il ambaleze cum trebuie si sa nu fie deteriorat ca altfel nu il iau; acum l-am luat ca platisem cu cardul, lipsa de cash).
Si sa nu fiu off din nou.
A venit, 79,90 de la Media Galaxy.
Pentru banii astia, chiar nu imi pare rau, oricum o sa fie jocul.
Bookmarks