Minecraft PC passes 8 million sales | VG247 tot nu imi vine sa cred ca nu i-a scazut din popularitate.
Minecraft PC passes 8 million sales | VG247 tot nu imi vine sa cred ca nu i-a scazut din popularitate.
Here's A Stunning Minecraft Re-Creation Of Final Fantasy VII's Midgar (o versiune imbunatatita fata de ce am mai postat anul acesta)
Bine ca scot variante de console, mobile si mai nou pentru Raspberry Pi dar nu s-au sinchisit sa-l optimizeze pentru grafica integrata de la Intel.![]()
Tot vad minunatii realizate in Minecraft. Nejucand niciodata acest joc vreau sa va intreb acele opere de arta ale unora pot fi downloadate si sa te plimbi prin ele sa le vezi? Sau ei le fac si stau la ei pe hdd si doar fac poze sau filmulete de acolo si le posteaza?
Sunt tare curios.
Sunt unele mape pe care le poți downloada, să te plimbi pe acolo și să le explorezi. Depinde de owner dacă uploadează mapa pe vreun server sau nu.
Oricum, recomand să cumperi jocul, e absolut genial!
Poate am să mă reapuc și eu dar poate o să ne facem propriul nostru server, marca ConsoleGames.![]()
Poti sa downloadezi harti si de pe diferite site-uri, de exemplu: Planet Minecraft : Texture Packs, Skins, Projects, Servers & Blogs! de la sectiunea Projects.
Firefall studio makes music video to PSY’s ‘Gentleman’ in Minecraft | VG247
btw daca facem ce a propus Mask, atunci imi cumpar jocul chiar azi. Sa vedem cati am fi si ar fi tare sa facem un server care sa fi al nostru![]()
Hai să facem o listă cu cei care dețin jocul dar și cu potențialii cumpărători să vedem ce și cum.
1. Mask
2.
Imi place Red Stone in Minecraft.
In rest,pierd vremea cu prietenii si imi las imaginatia libera.
PlayStation France has confirmed on Twitter that the digital version of Minecraft PS4 is releasing tomorrow, with no confirmed date for a physical release. Whether or not the release date is the same for North America remains unconfirmed.
@BarraultBastien bonjour, la version dématérialisée oui, demain. Pas de date pour la version physique
---------- Post added 03-09-2014 at 10:25 ----------
https://twitter.com/Kappische/status/507034119063101440
---------- Post added 03-09-2014 at 10:26 ----------
Vine azi Minecraft pentru PS4!
PS: nu stiu cum sa dau embed la un tweet
---------- Post added 03-09-2014 at 21:35 ----------
A aparut si pe Switch, sunt tentat sa il iau, desi nu m-a atras prea mult jocul, dar din lipsa de alte jocuri pe platforma poate merita incercat. Logic pe Switch e mai scump:
Minecraft: Nintendo Switch Edition - Digital Version for Nintendo Switch - Nintendo Game Details
Ending Minecraft: How We Make Minecraft Episode 9Originally Posted by Minecraft
Originally Posted by Minecraft Dungeons
Did Dream Fake His Speedruns - Official Moderator Analysis
Huge ‘Minecraft’ Streamer 'Dream' Embroiled in Bizarre Speedrunning Scandal It’s an epic tale of online drama, performance enhancing mods, and three separate reports from mathematicians and an astrophysicist.Originally Posted by VICE
Bookmarks