Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 181 to 200 of 208

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2011

1. #181 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    De unde ai luat acel fisier si cum il instalezi in ps3? Merci.
    PES 2011 Completed Files (PS3) - PESGaming Forums

Eu o folosesc pe cea a lui G.T.M...dureaza cam o ora pana copiezi toate fisierele. Iti explica acolo pas cu pas. Ai nevoie de un stick USB si de niste rabdare. Trebuie sa ai versiunea EU a jocului, zona 2 gen.

---------- Post added 13-01-2011 at 04:35 PM ----------

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Da, aici nu lupti cu L1 + Triunghi exploiters, lupti cu AI-ul a caror jucatori sprinteaza de 3 ori mai tare ca tine cand nu au mingea, fiind imposibil sa scapi pe contra-atac daca nu pasezi foarte mult. De exemplu, daca ii dai mingea lui Walcott si scapa la 10m de Chivu si se duce spre poarta, iar tu esti Chivu, nu-l mai ajungi in veci, iar daca el e Chivu si tu esti Walcott romanasul nostru il ajunge in nici 3 secunde pe Theo care in realitate nu poate fi oprit mai de nimeni in fazele de genul.
    Daca ar reusi sa elimine problema asta + fizica mingii care dupa parerea mea e una din cele mai slabe din serie (mai slaba decat cea din PES 2010, cel putin la pase), de zici ca joci cu o minge de bowling, chiar ar fi reusit PES 2011. Licentele si chiar atmosfera nu ar fi asa o problema, mai ales daca ne referim la PC.
    Feeling-ul PES chiar se simte din nou, sper la un PES 2012 si mai reusit. Un lucru e clar, daca e sa fac o comparatie intre PES si FIFA, Konami a imbunatatit mult mai mult jocul lor anul asta. Problema EA vine acum, ca nu vor mai avea ce sa bage in FIFA, decat moduri d-alea tampite gen FIFA Theatre, Creation Centre ce le poti obtine pe PC cu ajutorul programelor imediat.Pana nu schimba engine-ul din nou, lucru ce sigur nu se va intampla pana la urmatoarea generatie de console, PES se poate apropia tot mai mult.
    Concluzia e ca PES 2011 e un pas mare catre ce trebuia sa insemne PES Next-Gen.
    Parerea mea e ca FIFA mai trebuie sa se apropie, in special la gameplay. Le-am jucat pe amandoua dar feelingul de fotbal, nervi, emotii and stuff il primesc doar de la PES, no offense ...Sunt putin fanboy, recunosc dar e un punct de vedere destul de pertinent avand in vedere faptul ca le-am incercat pe amandoua. Exista intr-adevar probleme de fizica la minge, dar nimic care sa te impiedice sa te bucuri de joc. Macar la PES reusesc sa dau goluri extrem de diferite in fiecare meci, pe cand la FIFA nu trebuie decat sa inveti sa tragi plasat si sa dai pasa cu triunghi. Goluri 100% de fiecare data

2. #182 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Cand spuneam ca PES se poate apropia "tot mai mult" ma refeream la toate planurile. Ca feeling, diversitate si stil de joc PES este deja peste FIFA si chiar cu destul de mult, dar atmosfera si prezentarea generala (tribunele, plasele, unele gazoane, chiar si meniurile incluzand HUD-ul) mi se pare clar inferioara rivalului EA Sports.

3. #183 SP
    Member ramusg's Avatar
    Merci nonelito.

4. #184 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Cand spuneam ca PES se poate apropia "tot mai mult" ma refeream la toate planurile. Ca feeling, diversitate si stil de joc PES este deja peste FIFA si chiar cu destul de mult, dar atmosfera si prezentarea generala (tribunele, plasele, unele gazoane, chiar si meniurile incluzand HUD-ul) mi se pare clar inferioara rivalului EA Sports.
    In afara de meniu si plase, ai dreptate. Prefer meniul de la PES, e mult mai simplist si se misca mai usor/repede spre deosebire de FIFA. Evident ca si la partea de Online, PES-ul are de suferit, dar si aici prefer sa ma joc linistit acasa decat sa dau numai de pustani disperati dupa Real si Barca care stiu numai sa alerge, sa faca pressing si sa dea pasa decisiva cu triunghi (ma refer la PS3 evident, stiu ca tu esti pe partea cu PC-ul)...

In concluzie, tine de preferinta fiecarui jucator in parte. Ideea e ca celor care au jucat numai FIFA inainte, o sa le fie foarte greu sa aprecieze PES-ul pentru ceea ce este.

5. #185 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Sa stii ca si celor care au jucat PES/WE inainte le e destul de greu sa aprecieze jocul de anul asta, pentru ca este subtirel .
    Pana nu se schimba engine-ul, iar asta ma indoiesc ca se va intampla mai devreme de aparitia viitoarei generatii de console, probabil ca PES va ramane in urma Fifa.

6. #186 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Sa stii ca si celor care au jucat PES/WE inainte le e destul de greu sa aprecieze jocul de anul asta, pentru ca este subtirel .
    Pana nu se schimba engine-ul, iar asta ma indoiesc ca se va intampla mai devreme de aparitia viitoarei generatii de console, probabil ca PES va ramane in urma Fifa.
    Cred ca vrei sa spui : probabil ca PES va ramane in urma fata de Fifa.
    Nu are nici un inteles post-ul tau.

7. #187 SP
    x2z
    Nu are niciun rost post-ul tau! Daca ti-e greu sa intelegi ce am scris, mai baga o fisa si poate ii dai de cap.

8. #188 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Este foarte apreciat in special de cei care au jucat ISS, PES sau WE in anii trecuti (in afara de 2008 si 2009 care au fost mizerabile). Nu degeaba a vandut in jur de 4 mil de copii

9. #189 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Da ? E buna vestea, cu cat vand mai mult, poate, cu atat vor imbunatati mai mult jocul pt avea apoi vanzari si mai mari.
    Nu stiu cum a fost primit de public, dar fanii ISS/PES/WE sunt incantati de PES 2011, daca e sa ma iau dupa ce vad pe forumurile WENB.

10. #190 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Da ? E buna vestea, cu cat vand mai mult, poate, cu atat vor imbunatati mai mult jocul pt avea apoi vanzari si mai mari.
    Nu stiu cum a fost primit de public, dar fanii ISS/PES/WE sunt incantati de PES 2011, daca e sa ma iau dupa ce vad pe forumurile WENB.
    Acolo citesc si eu impresii + evo-web. Nu e jocul perfect, dar tinde spre bine tinand cont de faptul ca PES 2010 a fost ok, iar PES 2011 a adus imbunatatiri destule.

11. #191 SP
    Member Merdiso's Avatar
    PES 2010 a fost un pas in fata dar nu mi s-a parut deloc un joc "OK", ba mai mult o mediocritate. Singurul lucru bun a fost grafica (lightning-ul nu e era real deloc, dar arata foarte bine), dar animatiile erau de-a dreptul oribile, la fel si portarii, arbitrajul si sistemul de slide tackling.
    Inca 9 luni pana la PES 2012 .

12. #192 SP
    x2z
    Eu am inceput sa joc seria celor de la Konami, butonand de zor PES 3. (de fapt incepusem cu un ISS, dar nu pot sa spun ca asta este jocul care mi-a atras atentia)
    Totusi, incepand cu PES 2008 am renuntat sa mai joc, pentru ca eram obisnuit cu un anumit standard in ceea ce priveste gameplay-ul, pe care jocul nu mi-l mai putea oferi.
    Anul asta nu sunt multumit nici de FIFA si sper ca la un moment dat seria PES sa revina acolo unde ii este locul. Doar ca in 2011 nu este cazul...

13. #193 SP
    Member Merdiso's Avatar
    De FIFA nu vei fi multumit niciodata, ca oricum va ramane acelasi gen de joc. Atat timp cat lumea prefera sa exploateze cat se poate de mult jocul va avea vanzari cu tona, iar EA nu va face nimic altceva decat sa minta in interviuri, si chiar daca jocul nu aduce prea multe aditii fata de predecesor vanzarile oricum vor fi uriase (vezi FIFA 11, 10 s.a.m.d.). Ce e si mai enervant e ca EA de la un timp a inceput sa introduca feature-uri care in varianta PS2 existau deja si sa se laude cu ele (gen "Practice Arena" in FIFA 10), se vede ca nu prea mai au ce sa implementeze pe engine-ul actual.

Revening la subiect, PES s-a apropiat mult de FIFA anul asta, si daca japonezii reusesc in PES 2012 sa fixeze toate problemele jocului, enumerate in posturile precedente, EA va avea ceva de tras.
    Problema lor e ca foarte multi fani PES s-au dat pe FIFA, si nu sunt prea sigur ca se vor intoarce toti la "origini", plus ca neavand asa multe licente toti kinderii aleg FIFA, mai ales ca FIFA este un joc pe care nu ai cum sa nu-l exploatezi, oricum il joci gasesti un exploit.

14. #194 SP
    x2z
    Totusi, merita mentionat faptul ca si la PES, asta de cand cu PES 5 cand s-a introdus "cu adevarat" modul online(si la 4 exista asa ceva insa era foarte primitiv) jucatorii au avut tendinta sa profite de glithch-uri. Si aici as putea enumera cateva :
    1. alegerea Inter-ului in mod obsesiv
    2. alegerea unei formatii de tipul 4-3-3 (exploit foarte cunoscut in randul jucatorilor de pes, patrundere foarte la indemana pe extrema si minge scoasa in centrul careului la sut)
    3. exploatarea calitatilor fenomenale ale lui adriano sau recoba
    Probabil ca ar mai fi, dar astea 3 sunt cu siguranta unele dintre cele mai enervante si sunt practic copii la indigo ale exploit-urilor folosite in prezent in Fifa.
    Departe de a fi un joc perfect, PES a fost totusi foarte, foarte placut la vremea sa si ocupa si acum un loc special in randul amintirilor legate de simulatoarele de fotbal.

15. #195 SP
    Member BatsBike's Avatar
    fani PES au"involuat"in kinderi care au ales FIFA ... asta spune tot

16. #196 SP
    Member Nonelito's Avatar
    FIFA - kids
    PES - men

Si asta chiar spune tot! Mie chiar imi place sa muncesc pentru rezultate, nu sa stiu ca, daca folosesc o anumita schema, dau gol 100%. Alegerea obsesiv a unei anumite echipe online a plecat tot de la FIFA. Imi aduc aminte cand jucam cu baietii de p'aici in campionate sau cand nimeream un adversar ce isi alegea echipa in functie de mine, ieseau super meciuri chiar si la FIFA. Galata-Fener, Benfica-Porto sau Lyon-OM pot fi chiar spectaculoase, neavand jucatori cu viteza luminii printre titulari.

17. #197 SP
    Member BatsBike's Avatar
    la faza cu alegerea echipei online sunt de acord ... uneori,aleg o echipa de 1 sau 2 stele dar celalalt(chiar daca`i arat ca vreau sa ne alegem echipe normale)ramane obsesiv fixat pe"granzi" ... ma mira ca japonezii nu prea au lucrat la online sau nu se vede o calitate ... oricum,nonelito,respect pentru posturile usor subiective dar care nu cad in extrema unor contre verbale inutile ...

18. #198 SP
    Member flightcrank's Avatar
    intr adevar PES ul d anul asta arata f bine,dar sunt scarbit sa tot joc contra Barcelonei si a Realului.In 333 d meciuri pe care le am jucat cred ca 300 au fost impotriva acestor 2 echipe.Sunt diferente mari intre cele 2 echipe si restul granzilor si deja devine plictisitor si enervant sa tot joc impotriva lor.

19. #199 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    intr adevar PES ul d anul asta arata f bine,dar sunt scarbit sa tot joc contra Barcelonei si a Realului.In 333 d meciuri pe care le am jucat cred ca 300 au fost impotriva acestor 2 echipe.Sunt diferente mari intre cele 2 echipe si restul granzilor si deja devine plictisitor si enervant sa tot joc impotriva lor.
    Cand te doboara Online-ul, incearca ML offline

20. #200 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Mai joaca cineva PES-ul? astept sa imi vina si mie jocul si eram curios...

---------- Post added 25-05-2011 at 04:02 PM ----------

au aparut update-uri? patch-uri pt tranferuri, etc ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast