Am ramas fara cuvinte,e bestial abia astept sa il cumpar.
Sper sa ajunga si pe PS4. Share button+ GTA V=WIN
Dom. b615dub ,ai jucat GTA IV pe PS2 de zici asta?
Nu, am jucat pe PS3 si vreau sa zic ca nu puteai sa vezi la 2 m in fata la cat de blurata era imaginea. Si nu cred ca la Cristy se vedea oglinda, deci sarcasmul nu-si are rostul.
Te rog spune-mi si mie cand ai pus mana pe joc si l-ai jucat ? Pe data de 28 aprilie 2008 cand a aparut GTA 4, era cel mai aratos joc (si MGS4 care a fost lansat tot in perioada aia). A fost primul joc care arata incredibil si avea o lume imensa, si sa nu mai vorbesc de engine-ul Euphoria care a revolutionat gaming-ul, si ne-a scos din rahatul numit ragdoll.
b615dub pls
Hai ca GTA4 nu e cel mai frumos joc si nici la lansare nu era chiar asa impresionant, dar compensa prin open world-ul mare si detaliat.
Pre order la Altex pentru:
Standard Edition: 240 RON
Special Edition - 400 RON
Collectors Edition - 800 RON
mie nu-mi place actiunea asta cu "3 personaje in acelasi timp" .
macar e bine ca iese pe 360![]()
Schimbarea personajului in timpul actiunii mi se pare o prostie.. exact ca in driver pai ori conduc o masina de curse ori una de gunoi!
Din cate imi aduc aminte si in kane and lynch mai este rocada de genul asta intre personaje. Desigur daca doresti sa joci cu un anume personaj misiunea respectiva iar jocul face mutarea asta cu japca probabil ca va fi un pic cam frustrant.
Stati linistiti ca va fi totul simplu si pregatit cu schimbatul personajelor, nu uitati ca americanilor nu le place sa gandeasca prea mult
Arata mare si interesant, nu pot sa zic ca arata bine fiindca grafic nu impresioneaza cu nimic...sa vedem.
Avem cateva screen-uri noi + informatii :
Overhaul of gun play to open up new styles of shooting while playing
In addition to left and right aiming and triggering, there is run and shoot
When engaged in combat, character's default speed switches to combat jog for improved mobility
Each character's personality is reflected in their movements and use of weapons: Trevor's aggressiveness, Franklin's swagger and Michael's efficiency
Gun play still GTA-based at core, but have used other studios to bring aspects of RDR and MP3 over
Overhaul of aiming system to make game more immersive, split into 3 modes with hard lock removed: assisted, traditional and free aim
Car can be used as cover by getting out and staying low to avoid exposure
Wide range of weapon modifications available in Ammunation such as clips, grips, tints and other attachments
Some missions request you to customise vehicles in a certain way, the rest is up for experimentation
Vehicle customisation taken a lot further than in GTA SA
Pay & Spray not in game - replaced by Los Santos Customs stores that are located throughout the map
More than 1000 vehicle modifications available, both cosmetic and performance
You can take a photo of your finished vehicle and upload it to Social Club
Bookmarks