Unde pot gasi si eu echipament de scufundare?
P.S Daca voi cumpara tanc in singleplayer unde o gasesc?!
Unde pot gasi si eu echipament de scufundare?
P.S Daca voi cumpara tanc in singleplayer unde o gasesc?!
Echipamentul de scufundare e in submarin sau intr-o anumita barca, ambele le gasesti la dock-ul acela pe care poti sa-l cumperi(in nordul hartii), mai sunt si in alta parte, dar nu-mi amintesc.
Tancul il gasesti la hangarul de la aeroport cu Michael si Franklin( trebuie sa le cumperi) si la airfield-ul lui Trevor.
Trebui sa mi fac un cont nou pt crew? Cand sunt in joc? Ca sa pot intra in crew?ms
---------- Post added 06-01-2014 at 10:55 ----------
Cum se fac bani mai usor pe live?din misiuni curse?sau jafuri?ms
---------- Post added 06-01-2014 at 11:10 ----------
Cu contul am rezolvat da cash cum fac repede...ms
Vorba vine repede....mai usor
ca la jaf fac 1500 1800 dar 400 imi ia politia ca ma prinde
)
---------- Post added 06-01-2014 at 11:36 ----------
Trebui sa mi bag banii in banca ?este mai bine decat sa i tin cash?
da... mai usor decat sa faci jafuri este sa faci misiuni si cursa cea de langa inchisoare (am uitat cum se numeste, oricum la ea faci si bani si level up foarte repede, de preferat sa fie facuta in 2-3)
si da, mai bine sa tii banii in banca... eu tin maxim 2000$ in cash
Survival - 20.000 $ 3-4 jucatori, curse 2.000 - 5.000 $ , vanzare masini furate la MOD-SHOP 3.000 - 7.000 $ din 48 in 48 de minute.
Am apartament cumparat (130.000 $) + masina Carbonizzare (Ferrari California 195.000$ ) tunata (bagat inca 100.000 - 150.000$ in ea, doar anvelopele antiglont au fost 25.000$) si tot mai am vreo 320.000 $ in banca.
Diseara intru din nou pe xbox sa ii mai inmultesc![]()
Da si mie add la id meu sa mai imi zici una altabogdanmihai1984
---------- Post added 06-01-2014 at 16:15 ----------
De la ce lvl poti sa ti iei anvelope care sa fie antiglont si de unde?ms
Intrebare (oarecum stupida):am terminat story-ul,si vreau sa ma joc si online.Cand voi vinde jocul ,acea persoana va putea si ea sa joace online?
off: am vazut ca sunt 2 crew-uri :high on weed(sau drugs) + consolegames crew ;Si eu am dat request la cg crew,astept invite...
onnline-ul e bestial ,insa e foarte complicat,foarte multe instructiuni ,reguli,in fine le invatam pe parcurs...
You kill me... ziceai ca intrii aseara si vorbim...
Cele de pe strada scumpe / Premium nu le poti tuna pana nu le cumperi (apesi pe + de pe gamepad in sus / apare telefonul / mergi jos la internet / auto&travel / intrii la Legendary Motorsports si le poti cumpara de acolo). Cea mai ieftina masina Premium este Elegy si este gratuita. Pentru a o putea cumpara trebuie sa ai apartament sau macar garaj.
Adica minim 100.000 $. MAsinile ieftine de pe strada le poti tuna, dar nu au perfomante si oricum tunningul este strict legat de lvl caracterului tau, anumite optiuni se deschid dupa un anumit lvl...
Bookmarks