Si la mine e la fel (eu sunt la 75%), probabil e ultima misiune cu Dom, care nici mie nu mi-a aparut inca, desi au trecut ~3 zile in-game, poate trebuie sa asteptam mai mult.
Si la mine e la fel (eu sunt la 75%), probabil e ultima misiune cu Dom, care nici mie nu mi-a aparut inca, desi au trecut ~3 zile in-game, poate trebuie sa asteptam mai mult.
Stiti cumva de Sultan RS de cumparat de pe telefon ca eu nu am gasit deloc,ori are alt nume si nu stiu eu?!.
Din cate stiu nu exista sultan rs in GTA 5 insa daca gasesti un sultan normal pe strada poti sa il tunezi in asa fel incat sa arate ca un sultan rs.
Baieti(Cei din Crew ) o mica rugaminte : Numai intrati ca disperatii intre voi in curse...jocul se vrea realist so keep it coolDoar cativa din crew am vazut ca sunt ok si nu te injura daca ii depasesti in ultima secunda.
Intra cineva in seara asta (dupa 9)? Eu o sa intru pentru prima oara in modul Online. Pana acum m-am ocupat doar de partea de Singleplayer (sa-l fac 100%).
Sunteti multi pe PSN ? ca pe XBL nu am prins niciodata mai mult de 3. Si niciunu nu e in stare sa-mi raspunda la invite-uri.
am patit o chestie urata aseara. Am luat o masina, am dus-o la modificat, am bagat vreo 30 000 in ea, nu i-am pus tracker pt ca se monteaza automat in garajul propriu (in care ma duceam dupa modificari) si am plecat la garajul meu cu 6 masini. Garajul fiind plin, cand am pus masina in poarta m-a intrebat la ce masina renunt din cele 6. Am selectat masina la care renunt si cand ma uit in garaj, masina noua, era intr-adevar salvata in garaj pe locul nou, dar fara modificari. Am pierdut banii asta e. Aveti grija si voi data viitoare. Cred ca solutia ar fi fost sa pun un tracker direct de la Custom Shop si sa nu astept gratuitati
---------- Post added 15-10-2013 at 11:00 ----------
Sunt cateva persoane pe PSN care joaca in fiecare zi. In week-end am prins meciuri in care erau foarte multi romani din CGRO. in rest, tot asa, 1-2 romani pe server.
problema este ca atunci cand iesi dintr-o misiune te baga intr-un sesion random si nu in cel cu prieteni, deci slabe sanse sa gasesti multi din crew in acelasi season. Ah si btw, am inteles ca este si un bug in care atunci cand vrei sa-ti inlocuiesti una dintre masinile din garaj, iti inlocuieste alt slot decat cel ales.
Felicitarile mele, ce sa zic. Din pacate prietenii din lista mea nu-l joaca pentru ca "au fost probleme" si nu vor sa riste. Am un singur tip din US cu care mai joc cand il prind, dar la cat de rar joc eu... Am inceput amandoi in acelasi timp, in prima ora de la lansare, eu sunt acum level 18 parca, iar el era acum 2 zile level 65...
Imi pare sincer rau ca am investit in acest Online. Am cumparat Gold special pentru el si-l irosesc aiurea.
Eu mai sunt intr-un crew foarte mare si mai fac cate ceva cu ei, dar prefer sa joc cu voi, ca pentru asta l-am luat.
Anyway, mi-am facut si eu un crew, poate asa o sa fie mai usor. Cautati "razvanrazy" la crews si va astept![]()
^Era bine daca faceau servere comune ps3/xbox dar si asa sunt ceva probleme in lobby nu poti sa joci cu cei din crew mai mult de 3-4 game type si multi nu prea raspund la cereri. vom vedea cum merge treaba cand apar heist-urile.
Bookmarks