Te referi la faptul ca se poate intoarce brusc ?
eu toate masinile "de valoare" le pun in garajul ala mai mare... Nu le pun in garajul de la casa
eu cred ca n-am ajuns la garajul ala mare, cred ca te referi la cel care apare intr-un trailer
Pe ala il cumperi. Sunt mai multe.
Am si eu o intrebare: de ce nu merge Social Club?
Cred ca e un bug al jocului . eu am facut full Tuning la un Audi R8 ( nu stiu cum se numeste in joc ) si am parcato in garajul lui Michael de acasa . Dupa ce am facut 2 misiuni m-am dus sa o iau sa ma plimb prin oras cu ea dar garajul era gol . nici nu a mai aparut .
Cum pot sa deschid usile la o masina blindata, dupa ce am furat-o si am scapat de politie ? Inca n-am acces la C4.
eu trag cu shotgunul in usi de cateva ori si se sparg iar valiza sare afara din ea. nu e nevoie sa o furi, spargi usa si apoi fugi cu alta masina mai rapida. cu c4 s-ar putea sa o arunci in aer si sa pierzi banii
Configuratia controlului mi se pare incomoda! X ca sa alergi ...eu foloseam "look" in timp ce alergam, aici nu am cum.
Iar tintitul si trasul la fel aiurea. Cum pot configura altfel butoanele? voi jucati cu ele standard?
Ma intereseaza in mod special aim L1, tras R1
De multe ori il vedeti pe Trevor beat,iesind din gunoi,etc.,dar asta i s-a intamplat cuiva??? Nu doar hainele dar si mana dreapta :))
ON : Inca 25 Stunt Jumps...
P.S.Va stau la dispozitie cu ajutor pentru 100% daca ceva este neclar (cerinte).
Pentru 100% trebuie Gold la toate misiunile ?
Nu trebuie Gold la nimic.
http://www.youtube.com/watch?v=m4POLOdC58U un preview mai funny al jocului cu Deliric si Vlad Dobrescu