Tocmai l-am terminat =D>
Mult peste IV, si clar mai lung. Printre cele mai bune jocuri de anul asta.
Tocmai l-am terminat =D>
Mult peste IV, si clar mai lung. Printre cele mai bune jocuri de anul asta.
Bun, am gasit cum poti face scuba diving si bani in acelasi timp.
intrebare: primesti harta la oricare varianta a jocului sau doar la special edition?
La toate.
Mai am 9 Stunt Jumps pe care maine seara le fac (sunt plecat) si am 100%
Tot ce pot sa va spun este ca necesita multi nervi,timp si staruinta.Stunt Jumpsurile sunt cele mai grele zic eu.
- Cumpar motorcicleta 10000$ (necesita garaj)
- Merg la jump
- Daca nu iese bine saritura atunci probabil mor (70% in cazuri)
- Reincep din noi cele insirate...
BTW Nu trebuie sa mergeti pe sub toate podurile (25) sau sa faceti Knife Flight (8) la fel si Stunt Jumps (25).
Ceva interesant :
Intrebare pentru cei cu versiunea Xbox care au instalat disc 1 (install disc) pe stick usb si disc 2 (play disc) pe hdd: care sunt fisierele de install? Vrea sa sterg install-ul de pe hdd si sa-l pun pe usb, insa n-as vrea sa sterg si altceva. Am vazut ceva de genul GTA V downloaded items - part 0, part 1, part 2, part 3, acelea sunt?
PART0/1/2/3 - 7.7GB - Disc 1
GTA 5 Play Disc 2 sau ceva de genul - Disc 2
Partile primului disc se muta/copia. Nu e nevoie sa stergi. Am scris si mai sus, daca ai vreo problema cu texturile, instaleaza D1-USB, D2-HDD. Oricat de rapid as merge prin oras, jocul ruleaza ireprosabil.
Poate sa imi spuna si mie cineva de ce mereu cand pun o masina in garaj nu o mai gasesc dupa ce salvez.De ex la Michel am o masina pe care mi-a dat-o de la inceput+un Mini.Cand am luat o masina dupa strada si am pus-o in garaj dupa ce am am dat save nu mai era acolo.
Am peste 60 de ore de joc si nu am avut problema cu garajul. Poate sunt mai norocos. : D
voi jucati cu configuratia standard? sau ati modificat butoanele?
eu joc cu configuratia din gta iv... presupun ca e standard
Si la mine s-a intamplat o data in garajul lui Franklin. N-am mai gasit masina pe care o lasasem acolo.
Yoohoo, I got my game :evil:
Am vazut ceva de social club si consolegames mai demult, dar s-a pierdut in post-uri :(. Stie cineva despre ce vorbesc?
Da, dai join si iti dau accept cand ajung acasa.
Maine dau si eu comanda .Trebuie instalat cd 1 pe stick neaparat?
Jocul are vreun cod de activare pentru online? Va intreb deoarece doresc sa-l cumpar second hand si sa am acces la multiplayer! Multumesc
Discul 1 are install obligatoriu, HDD sau stick... Discul 2 poți să-l instalezi dacă te deranjează rulatul de pe DVD, dar e recomandat sa folosești alt dispozitiv decât cel folosit la disc 1.
Eu am acum disc 1 pe stick și disc 2 pe HDD, pare a fi combinația optima.
Nu are cod online.