O interventie rapida pt ca sunt prea ocupat sa joc.. :D
Dupa alte cateva ore, pot sa spun ca FPV este excelent realizat, are un feeling aparte. Pe langa faptul ca aduce un aer nou in GTA, are si un feeling mai "cinematic" decat orice FPS jucat. It just feels special.
Iar condusul in FPV iarasi mi se pare f OK. Nu imi plac unele interioare de masini, cele in care volanul este prea jos si pare mic, cu ceasuri de bord deasupra lui, cum am zis si mai devreme.. nu la toate e asa. Sunt unele masini care au un feeling super, gen Pfizer (sau cum se numeste clona de Porsche), interior bine proportionat, sunetul motorului f misto.. Imi place in special cum se simte fizica masinilor. In 3rd person view nu pare sa se fi schimbat fata de varianta old-gen, dar in FPV parca se simte altfel masina. Sure, nu e la nivelul unui simulator, dar e si cam departe de arcade. Are momente cand de exemplu treci peste hopuri, pierzi controlul pentru o fractiune de secunda, apoi simti cum anvelopele musca din asfalt si revine brusc aderenta. Me likey.
In rest ce mai pot sa zic, grafica superba, mult peste cea de old-gen, foarte clara chiar si la departare. Aici sunt de mentionat efectele ce tin de profunzimea de camp, cu blur selectiv in functie de locul in care te uiti (poate fi dezactivat acest efect). Iluminarea este right on the money! Reflexiile de pe masini sunt bine realizate.
Imi pare rau totusi ca n-au rezolvat si ei mici chestii ce tin de imersiune, gen:
- farurile tot nu au lumina dinamica, te plimbi prin fata lor si n-ai umbra
- in continuare poti lovi masini pe strada, iar omuletii aia isi vad impasibili de drum
- oglinzile masinilor...oh come on Rockstar, you can do better !
Sunt curios daca au reparat sistemul cu politia care vine dupa tine dupa ce faci o infractiune in varf de munte.... Ar fi trebuit ceva ca in Watch Dogs, cu telefonat in timp real la politie. Pe old-gen omorai singurul om pe o raza de 15 km si ca prin magie politia afla si se spawna langa tine.... Ramane de verificat daca inca e asa.