-
Nu inteleg pe ce planeta au trait cei care spun ca e acelasi joc si totusi si l-au luat...
Fatilor, e EXACT acelasi joc, cu mici aditii pe partea de gameplay si misiuni secundare, precum si o grafica mult superioara oricarui joc de gen, lansat pe piata pana acum (si-mi permit sa spun ca si care se va lansa 1-2 ani de acum incolo). La fel o sa fie si varianta de PC. NU VA ASTEPTATI LA UN ALT JOC !!!
-
Dumnezeule, am fost intrebat "Ce film e asta?" in timp ce ma jucam, si acum apar unii care zic ca e old-gen. 8-}
PS: nu doar ca sunt mici modificari, dar e si plin de easter-eggs, tipic R*. Un mic exemplu:
https://www.youtube.com/watch?v=vZ-idVb1X04
-
La fel si iubita mea, i-am dat sa se uite prin twitch si cred ca de vreo 5 ori mi-a zis ca e cel mai tare film pe care l-a vazut.
Dar am ramas uimit, cand am luat arma in mana (3rd person) si am inceput sa ciuruiesc masinile din trafic, noaptea, la un mom dat am ajuns la o masina de politie si trageam in ea si focalizase pe ea, restu in motion blur (ceva de bun gust) si se vedeau absolut superb luminile care cadea pe masina, luminile de politie, cele de pe strada, exploziile...am ramas absolut uluit
De acum incolo voi scoate telefonul si incep sa fac poze la toate astea :evil:
Oricum, atentia la detaliu este absolut uimitoare. Nu cred ca am vazut ceva sa arate urat. Pana si apa arata mai bine. Iar controlul din masina, odata ce te obisnuiesti cu el, este chiar foarte bine facut. Nu va lasati pacaliti. Este EXACT acelasi control ca in 3rd person si ca sa faci stanga-dreapta in trafic, trebuie sa dai foarte putin in directia dorita, nu ca la un joc de curse, cand trebuie sa ramai cu degetu pe maneta ca sa iei o curba.
-
Am intrebat pt ca din ce am auzit , au lungit un pic povestea :)
-
Controlul mașinii mi se pare perfect în FPV, o data ce te obișnuiești este o placere sa conduci.
Legat de faza cu blur și profunzimea de câmp, făcusem niște poze noaptea uitându-mă la o mașină de lângă mine, în timp ce pe fundal erau mașini și lumini out of focus, arata superb. Pt un open world de dimensiunile astea arata superb.
E primul joc pe care îl consider "must have... again". Hai, poate și TLOU pt multiplayer. :)
-
-
O intrebare pentru cei care l-au comandat la emag: continea codul de precomanda? Multumesc.
-
Editia de Xbox One are un cartonas cu codul de 25 caractere pentru milion. MARE ATENTIE !!! Caracterul SP cu care esti in momentul in care introduci codul, va primi cei 500k$.
-
-
1 Attachment(s)
Daca aveti de ales luati versiunea de PS4. Are mai multa iarba :)) .
-
-
Ambele versiuni sunt 1080p 30 fps si toata lumea stie ca xbone este putin mai slaba decat PS4.
Daca ambele versiuni aratau lafel se vaitau toti de paritatea intre console ( Vezi Unity )
-
Nu cred ca aia e versiunea de Xbox One. Am fost pe dealuri si sunt pline de iarba. Nu am fost EXACT pe dealu ala, dar sunt foarte sigur ca nu e asa.
-
Nici eu nu cred, uite alte exemple, eu cred ca unele sunt de pe generația veche
http://www.gamepur.com/news/17016-gt...oticeable.html
-
Oh c'mon, arata aproape identic pe ambele console. :)) E putin mai complex pe PS4 din cate am inteles, dar IN NICIUN CAZ nu e diferenta asa mare ca in pozele alea.
-
Varianta de PS4 are 96 pe metacritic :)
-
1 Attachment(s)
-
E vb de scorul de la critici. De la useri e vreo 86.
Oricum, mai degrabă mi se pare relevant un 10 dat de un fanboy, care e înnebunit după joc, decât un 0 dat de un hater just because.
-
Eu eram ironic
---------- Post added 19-11-2014 at 18:51 ----------
Momentul adevărului
Is GTA 5's Next-Gen Grass Better on PS4?: http://youtu.be/m0QIs6eZBa0
-