vad ca ati incetat sa puneti spoilere.
In state se gasesc multe copii pe CraigsList.Un membru Reddit face un AMA si planuieste sa faca stream :
Sa anuntat undeva sau cei de la emag, stiu ceva ce noi nu stim? Joc Grand Theft Auto V pentru PC GTA5PC - eMAG.ro
Crash video: Instagram
Daca va e frica sa va uitati din cauza la spoilere va spun doar atat: e naspa.
Pre-order by 6PM on 9/15 and get it the day it's released. You'll also get 1600 Xbox Live points free*
Buy Grand Theft Auto V for Xbox 360 - Microsoft Store
Mama ala de pe justin tv zice ca a atins numarul maxim de utilizatori in tara mea...Wtf!?!
Va avertizez ca are spoilere FOARTEEE MARI. Mai bine nu va uitati. Cred ca voi face la fel.
Fishy apesi F5
Va spun doar atat sa aveti mare grija daca va uitati acum! Este in prima misiune.Eu nu ma uit pana nu il termina.Nu vreau sa stric momentul cand il joc personal.
@j0hnny Beaten me by a couple of seconds![]()
Siiiiiiiii s-a dus
edit5: alright apparently streaming unreleased games is illegal so i shut it down.
Yep... s-a dus. Eu unul nu mai intru pe niciun forum. Era sa aflu inceputul. Jeez... those freaks
Citat de la un domn de pe reddit
I'M SHUTTING THE STREAM BECAUSE I CAN GET ARRESTED" OH MY F*CKING GOD! I SAW YOUR REFLECTION THROUGH YOUR TV, I WILL F*CKING FIND YOU AND BREAK YOUR GTA V DISC! MOTHERF**KER ! STREAM OR DIE IN HELL YOU F*CKING FAT ****!
Ok....that's just...wow.E grav daca se ajunge la dastea.
BTW:Sergiu, te-a dezamagit asa de tare jocul ca ti-ai schimbat avatarul?![]()
Da frate... nu mai pot de nervi, prost am fost ca mi-am pus sperante in jocul asta, trebuia sa imi dau seama ca e ceva fishy cu el... daca vroiam driving mechanics arcade pentru 4 year olds ma jucam Saints Row. Se baga cu buldozeru pe contrasens in masini si nu patesc nimic, sare cu el de pe deal pe masina si nu pateste nimic, da-o naibii...
Bookmarks