Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 282 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast
Results 2,581 to 2,600 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #2581 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Lol, peste 50% din cei prezenti la lansare au sub18 ani.
    Sub 12 ani mai degraba... or fi crezut ca e lansare CoD.

2. #2582 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Soluţia pt. install, xbox 360

3. #2583 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu uitati sa dati "Stalk" la "friends from Los Santos and Blaine County as well as some of your favorite local brands, shops and services" pe Lifeinvader. Primiti fel de fel de oferte speciale !

4. #2584 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Cum ati facut sa puteti downloada mai repede versiunea soft? Dau download dar nu imi ia decat tema

5. #2585 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai rau e ca afli dupa aceea ca pentru o astfel de organizare a costat zeci de mii de euro... Asta in timp ce unii trag tot anul si nu reusesc sa stranga o amarat de suma pt. hosting. Romania...
    Salut,

cea mai mare parte din buget merge spre promovare. Ca de fiecare data, incercam sa includem si consolegames in promovare. Nu costa zeci de mii de euro organizarea evenimentului, este doar o mica parte din campania de promovare care s-a desfasurat in online, print, radio si in magazinele de retail (aceasta practic va continua si de acum inainte).

---------- Post added 17-09-2013 at 01:14 ----------

Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Pe langa faptul ca danseaza penal, in cadru nu apare decat un afis amarat intr-un colt cu GTA V, nici nu zici ca e midnight release, mai degraba gay party
    Ai mai multe imagini pe FB la Media Galaxy. Vei vedea si pe alte site-uri materialele promotionale, atat cele oferite ca premii, cat si cele care au decorat locatia. Intotdeauna se poate sa fie mai multe, dar in cazul acesta chiar nu au lipsit.Nu stiu cum a fost livestream-ul, poate ca nu a cuprins locatia foarte bine.

6. #2586 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Organizare proasta, televizoarele puse la unghiuri de 90 de grade, lumea se inghesuia int-un metru, doi pe scaune,spate in spate si 3 inghesuiti intre ei. V-ati inconjurat in tarc acolo, nu se vedea nimic, macar o scena de 15 cm. sa fie vazuta lumea, slab, foarte slab.

LE: ca sa nu mai zic ca faceti evenimentu, n-ati avut si voi un stand sa iau o apa sau un crantanel

7. #2587 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Nu stiu de ce, dar am impresia ca materialele promotionale/publicitare sunt frumos aranjate prin casele angajatilor. (nu m-ar mira sa le vad pe okazii in zilele urmatoare - intre noi fie vorba, chiar mi-as dori un promotional box)

In conditiile in care au premii destul de consistente pentru lansare, presupun ca materialele promotionale n-ar fi trebuit sa fie o problema.
    Ai fost la eveniment? Te astept la urmatoarele daca poti sa ajungi si putem sa discutam despre procesul de distributie al materialelor promotionale. Te asigur ca nu se folosesc acestea in alte scopuri. Au fost foarte multe materiale promotionale, se vede in pozele MG si se va vedea si in reportajele TV sau online. De asemenea, exista cateva sute (fara sa exagerez) de magazine din tara care vor avea astfel de materiale promotionale. Sunt foarte multe lanturi de retail care participa la promovare si toti vor primi standee-uri de exemplu. Promovarea de lunga durata a unui produs ca GTA nu se termina cu lansarea de la miezul noptii, continua. De exemplu in print veti vedea reclama aproape tot anul acesta, in magazine va fi promovare pe termen lung. Putem sa discutam oricand aceste aspecte, dar chiar nu ne se preiau materiale promotionale de catre altcineva. Exista proceduri, exista stoc disponibil, exista acte, totul este foarte ok.

---------- Post added 17-09-2013 at 01:24 ----------

Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    Organizare proasta, televizoarele puse la unghiuri de 90 de grade, lumea se inghesuia int-un metru, doi pe scaune,spate in spate si 3 inghesuiti intre ei. V-ati inconjurat in tarc acolo, nu se vedea nimic, macar o scena de 15 cm. sa fie vazuta lumea, slab, foarte slab.
    La partea audio-video cu siguranta se mai poate lucra. Ideal ar fi pe o scena si sa fie proiectat pe mai multe ecrane astfel incat sa fie usor vizibil. Si sa fie un sistem mai bun de sunet, sa se auda mai clar in microfon. Nu sunt de acord in totalitate la partea cu organizarea, in afara de partea mentionata mai sus a fost cea mai de succes lansare de joc video din ultimii 3-4 ani. Si avand in vedere ca jocul nu a iesit pe PC, este cu atat mai impresionant. Atmosfera placuta, muzica aleasa ok, premii, entuziasm si joc la 00:00 disponibil.

Mai sunt lucruri de imbunatatit, desigur, vor mai fie evenimente, incercam sa dezvoltam la fiecare eveniment.

8. #2588 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

cea mai mare parte din buget merge spre promovare. Ca de fiecare data, incercam sa includem si consolegames in promovare. Nu costa zeci de mii de euro organizarea evenimentului, este doar o mica parte din campania de promovare care s-a desfasurat in online, print, radio si in magazinele de retail (aceasta practic va continua si de acum inainte).
    Salut. Eu nu ma refer la ce incerci tu sau Best Distribution sa faceti (un lucru bun dealtfel - promovarea jocurilor)... ci la ce s-a intamplat cu lansarea propriu-zisa. OEE de exp. s-a dus la eveniment (in speranta ca va cumpara un GTA V, sau va castiga unul, pentru a face review pe CG). S-a dus si a plecat, pentru ca din cate am inteles era infernal de cald (nu aveau aer conditionat?). In plus a fost si faptul ca nu are sanse sa-l cumpere inainte de ora 00:00 (btw, asta inseamna ca toti pustii de acolo au plecat pe jos sau cu taxi-uri?).

Eu nu aveam cum sa ajung la eveniment, prin urmare am incercat sa-l urmaresc pe streamul Live de la MediaGalaxy (care presupun ca a fost inclus si el in campanie). In viata mea nu am vazut ceva mai slab. Se vedea ca un webcam de 5 lei. Ba era setat sa filmeze in punct fix (in timp ce actiunea se petrecea in spate), ba gajaia (la un moment dat am crezut ca mi-a ars boxele)... nu se intelegea ABSOLUT NIMIC din ce se vorbea la microfon. Din cand in cand cadea sunetul... dupa care cadea si imaginea. Dupa care primeam mesaj ca se incearca sa se repare. Si o luam de la capat. Am incercat din 5 locatii diferite, 3 provideri diferiti. La fel. Pacat.

Eu nu stiu cat de bine a fost acolo, pentru ca nu am fost. Dar ce am vazut, nu mi-a placut. Si imi doresc sa pot sa urmaresc si eu un eveniment in Romania care sa ma faca sa fiu mandru ca sunt roman. Not yet... it seems...

9. #2589 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mda, am fost 4 insi, 2 au castigat la tombola . Am niste amici norocosi, ce pot sa spun...
    Organizarea - nimic diferit, nu vezi nimic, prea multi kinderi, lumea se impinge. A fost totusi mai ok cu inscrisul la tombola, parca nu a mai fost asa haos. Si big up pt Florea, misto scratch-uri. Dansul a fost pe langa, nu i-am inteles rostul...

10. #2590 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nu a zis nimeni ca nu a fot atmosfera placuta, si nici ca nu a venit foarte multa lume, am fost la AC 3 si la GOW:A si exact aceleasi probleme le-ati avut, cu mai putini oameni. Cand ati vazut cate precomenzi aveti si cati oameni au dat adent pe Facebook, v-ati fi putu gandi la o aranjare mai ok. si daca lipeati alea 4 televizoare de un singur perete, sa vad toata lumea, si mai de aproape si mai de departe, nu sa trebuiasca sa fiu sanvich intre 2 baieti ar fi fost mult mai bine. A da, si ceva volum in televizoarele alea, 240 de piese, n-am auzit nimic. Mai trebuie lucrat, la urmatoarea lansare nu stiu daca eu personal o sa mai particip, imi place ideea. nu-mi place ne-implicarea mai activa si mai orientata spre fanii care vin in noaptea de luni(scoala, munca)

11. #2591 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RvsS: si mai am 2 intrebari, daca se poate. 1. De ce Dzeu ati permis intrarea la persoane sub 18 ani pentru un astfel de joc cu rating M (si cu o lansare pe masura - e ca si cand ai da voie pustilor intrun sex club)? si 2. De ce nu renuntati la ideea de a mai "arunca" premii in "multime". Partea cu intrebarile la care se dadeau premii mi s-a parut OK, insa la faza cu aruncatul parca era la nunta, si se bateau "fetele" sa prinda buchetul (cel putin asa prindeam din stream-ul live).

Anyway... lansarea a trecut... Sa vedem ce spuneti despre joc de-acum inainte. Presupun ca o sa fie cam pustiu pe forum in urmatoarele zile... toata lumea joaca GTA V

12. #2592 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    S-a dus si a plecat, pentru ca din cate am inteles era infernal de cald (nu aveau aer conditionat?). In plus a fost si faptul ca nu are sanse sa-l cumpere inainte de ora 00:00 (btw, asta inseamna ca toti pustii de acolo au plecat pe jos sau cu taxi-uri?).
    I don't get it, este un eveniment la Mall! Este un mediu controlat, cum sa nu aiba aer conditionat? Nu a fost nicio problema de acest gen, este langa food court. Cred ca e o neintelegere, erau oameni de la tricouri pana la geci de piele, chiar nu a fost asa ceva la mijloc.

Livestream-ul nu face parte din campania noastra, este un lucru adus in plus de MG. Se poate face mai bine, cu siguranta. Nu am putut sa il urmaresc, fiind la fata locului, dar ok, daca nu a mers bine trebuie verificat si rectificat pentru urmatoarele lansari.

La fata locului sunetul a fost ... ok-ish, se poate mult mai bine, dar s-a auzit, s-a inteles si s-a putut comunica.

Evident ca nu s-a putut cumpara inainte de ora 00:00, este conditia stricta a producatorului.

13. #2593 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    I stand by RvsS. Din ce am vazut in ultimul timp, a fost cam cea mai buna lansare. Au fost probleme cu accesul in magazin. Se formase o coada imensa langa scarile rulante care te duc sus in MG si dadeau drumul din cand in cand. Dupa un timp au lasat la liber dar trecuse bine de tot de 12. Chestia asta nu mi s-a parut OK, indiferent cum se motiveaza. Jos, la locatie, au fost intr-adevar putine console si se ingramadea lumea de nu mai vedeai nimic. Poate si aici s-ar mai fi putut lucra un pic, insa per total eu zic ca a iesit foarte bine. Aveti mai jos pozele. Vin si inregistrarile video mai incolo.
    Attached Images Attached Images gta50001.jpg gta50002.jpg gta50003.jpg gta50004.jpg gta50005.jpg gta50006.jpg gta50007.jpg gta50008.jpg gta50009.jpg gta50010.jpg gta50011.jpg gta50012.jpg gta50013.jpg gta50014.jpg gta50015.jpg gta50016.jpg gta50017.jpg gta50018.jpg gta50019.jpg gta50020.jpg

14. #2594 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Ma intreb daca o sa va dea drumu la teava la 2 la astia cu varianta digitala PS3.

15. #2595 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    nu am fost la AC 3 si la GOW:A si exact aceleasi probleme le-ati avut
    Noi nu avem absolut nicio treaba cu GOW, fiind Sony, pe care nu il distribuim. Perfect de acord cu tine referitor la trecerea imaginii video undeva mai sus (pe un grup de plasme sau proiectat, ca sa il poti urmari cum trebuie). De mult timp vreau sa facem asta si sper sa reusim pana la urma. Mai sunt multe lansari anul acesta, am retinut ideea (o aveam si noi) si voi cere in mod explicit acest lucru la urmatoarele. Multumesc.

16. #2596 SP
    Admin MonkY's Avatar
    h0stile: Avand in vedere ca a fost un eveniment doar pentru consolisti... din ce vad acolo in poze (thanks for those) a fost ceva nebunie. Well, felicitari si bafta la urmatorul eveniment. Sigur se poate si mai bine!

17. #2597 SP
    Member excess's Avatar
    uite ce spune nenea asta!
    Attached Images Attached Images asdfsef.jpg

18. #2598 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Btw, RvsS: ai cumva o estimare al numarului de jocuri vandute la lansare? Sau un numar de precomenzi... macar de la Media Galaxy. Chiar sunt curios cat de multe jocuri originale GTA V se pot vinde in Romania doar din launch/preorder.

19. #2599 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    ... accesul in magazin. Se formase o coada imensa langa scarile rulante care te duc sus in MG si dadeau drumul din cand in cand.
    Da, de acord. Era foarte multa lume sus si din motive de siguranta a fost asa, ca sa nu fie ceva periculos, imbulzeala prea mare. Dar tot nu este ok pentru ca trebuia asteptat putin si mergea destul de greu la inceput. Apoi s-a rezolvat. Este vorba despre modalitatea de acces in magazin in acest mall, pe scarile rulante. Voi discuta sa fie gandit altfel accesul la alte lansari.

20. #2600 SP
    Admin MonkY's Avatar
    excess: ce spune omul ala acolo e aiurea. Cum sa fie demo? Sau daca e demo, e unul al naibii de lung (10-30 de ore de gameplay)!

RvsS: cred ca trebuie din ce in ce mai multa munca pentru lansari... pentru ca se pare ca incepe sa prinda si la noi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 282 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast