Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 138 of 282 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 238 ... LastLast
Results 2,741 to 2,760 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #2741 SP
    Member Harilip's Avatar
    ce parere aveti despre cheatul Slidey Cars? este putin cam exagerat derapajul sau aminteste de gta 4 la modul cum se conduc masinile?

intreb deoarece nu am primit jocul

2. #2742 SP
    Junior Member sergiuvlad87's Avatar
    Nici mie nu mi-a ajuns, sunt din Bihor. M-a sunat curierul pe la ora 14 sa-mi zica ca ajunge undeva dupa 15:30. La ora 16 m-a sunat iar sa-mi zica ca nu mai vine azi cu el. Urgent courier firma de toata jena

3. #2743 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Axeaxel, eu sunt chiar langa tine, pe Fetesti. Initial, am zis ca astept pana la 21:00, dupa care bag o comanda la emag si daca ma suna dupa aia le refuz livrarea. Apoi am zis ca hai, sa nu fiu extremist si sa le mai dau o ora, poate poate. In niciun caz nu le mai accept livrarea maine. Daca in seara asta nu il livreaza, comand la emag si asta e. A mai refuzat cineva un produs la livrare? E vreo procedura or smthin?

Daca Altex nu e in stare sa garanteze jocul in ziua lansarii celor care comanda produsul cu 2 luni inainte, in timp ce el a putut fi achizitionat fara nicio precomanda la evenimentul de lansare, atunci eu refuz sa fiu clientul lor.

Rog pe cei care nu au primit jocul sa posteze aici ca sa pot salva linkurile. Daca nu se tin de promisiune si nu livreaza in seara asta, intentionez sa scriu un articol de toata frumusetea la adresa Altex si as avea nevoie de exemple. Prea se intampla chestia asta la fiecare lansare de anvergura. Cand gameshop era pe val, o pateau si ei. Acum au pasat pisica si au scapat. O patesc astia care au preluat-o. Zici ca e un facut.

Chiar nu sunt in stare sa apeleze si la alte companii de curierat ca sa preia o parte din colete si sa se asigure in felul asta ca ajung atunci cand trebuie? Repet, nu ma deranjeaza ca nu a venit azi, cat faptul ca am facut precomanda pe 24 iulie si nu am jocul nici la aproape 24 de ore din momentul in care oricine altcineva care nu a avut niciun fel de precomanda l-a putut achizitiona din magazin fara probleme. Nu mi se pare corect. Este o bataie de joc la adresa clientilor pe care te bazezi din timp ca iti vor cumpara produsul. Rusine Altex!

4. #2744 SP
    Member excess's Avatar
    ma asteptam sa fie mai lung jocul dar voi l-ati si terminat!!

5. #2745 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    So awesomema ustura ochii si s-au inrosit.jocul e super, cu controlul la masini m-am mai obisnuit.Povestea se leaga foarte bine, iar orasul e imens.Damage-ul nu e asa rau.Acum o intrebare:Si voi apasati mai tare pe R2 cand e sa trageti?adica nu mi se pare ca e sensibil, raspunde mai greu la comenzi...ori m-am obisnuit eu cu R1...

6. #2746 SP
    Member ununou's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    So awesome:droll:ma ustura ochii si s-au inrosit.jocul e super, cu controlul la masini m-am mai obisnuit.Povestea se leaga foarte bine, iar orasul e imens.Damage-ul nu e asa rau.Acum o intrebare:Si voi apasati mai tare pe R2 cand e sa trageti?adica nu mi se pare ca e sensibil, raspunde mai greu la comenzi...ori m-am obisnuit eu cu R1...
    Poti schimba din options sa tragi cu R1

7. #2747 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pentru cei carora nu le-a venit jocul azi, daca as fi in locul vostru, m-as fi dus deja sa-l iau din magazin (pt 20-30 ron in plus) si cand vine curierul sa refuzati, sa fie paguba Altex/gameshop sau dela cine ati luat... Mi se pare inacceptabil ca nici macar in Bucuresti sa nu fie in stare sa livreze tot ce aveau. Nu e problema voastra...

8. #2748 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Din filmulete drivingul pare a fi cam "arcade"... cam prea tare. E diferenta fata de GTA 4 sau nu prea ati sesizat. Eu unul nu am cumparat jocul, decizia depinde mult de felul in care se poate controla masina

9. #2749 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Se pare ca exista o solutie ca sa instalati discul 2 fara a avea probleme cu texturile. Instalati pe un stick usb discul 2. Probabil unul de 7 gb e suficient.

10. #2750 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post

Rog pe cei care nu au primit jocul sa posteze aici ca sa pot salva linkurile. Daca nu se tin de promisiune si nu livreaza in seara asta, intentionez sa scriu un articol de toata frumusetea la adresa Altex si as avea nevoie de exemple. Prea se intampla chestia asta la fiecare lansare de anvergura. Cand gameshop era pe val, o pateau si ei. Acum au pasat pisica si au scapat. O patesc astia care au preluat-o. Zici ca e un facut.

Chiar nu sunt in stare sa apeleze si la alte companii de curierat ca sa preia o parte din colete si sa se asigure in felul asta ca ajung atunci cand trebuie? Repet, nu ma deranjeaza ca nu a venit azi, cat faptul ca am facut precomanda pe 24 iulie si nu am jocul nici la aproape 24 de ore din momentul in care oricine altcineva care nu a avut niciun fel de precomanda l-a putut achizitiona din magazin fara probleme. Nu mi se pare corect. Este o bataie de joc la adresa clientilor pe care te bazezi din timp ca iti vor cumpara produsul. Rusine Altex!
    Am vorbit cu aia de la Nemo express ( de care n-am mai auzit in cei 20 de ani ai mei de viata) de 3 ori. Era o dom'soara care imi garanta ca vine astazi. Unde i-au gasit si Altex pe prapaditii astia care nici nu mai raspundeau la telefon, ei stiu. Si nu inteleg ce traseu de ***** a avut respectivul curier (bag mana in lava ca e doar unu) ca a trecut la 4 strazi de mine la un prieten si aici nu a trecut. Si maine imi imaginez ca vine (DACA) la ora 21:00 (cu aprox.) si imi bag picioarele in precomanda lor.

11. #2751 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu primeam comenzile de la ProNutrition prin ei si nu am avut probleme. Se intampla si la case mai mari. Urgent Curier a fost genial in schimb. Comanda facut ieri la 15:00 ajunsa azi la 10:00.

12. #2752 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Cei care ati cumparat editia de colectie a jocului si aveti pe acasa o lanterna/lampa cu lumina ultravioleta, indreptati-o catre harta. Veti avea o surpriza

13. #2753 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Flock...de un ...de iau eu ultraviolete acum

14. #2754 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Fa-i si tu o poza, ca nu cred ca are lumea p-acasa asa lampa

Am gasit pe goagal fa si tu o poza (cu spoiler) ca sunt curios de locatia exacta

15. #2755 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am eu, dar nu am jocul, ce apare?

16. #2756 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Restul le descopriti!
    Attached Images Attached Images 111.jpg

17. #2757 SP
    Junior Member zoddic's Avatar
    cine nu a primit astazi jocul promis de nemo express, mergeti la orice banca si cereti schimb in bancnote de 1 leu. trebuie invatati minte scarbele astea lenese!!

18. #2758 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    in felul asta iti bati joc de amaratul care ia 1000ron..pe motiv ca nu poate fi in 100 locuri in acelasi timp...e vina altex care nu stie sa se ocupe de astfel de lucruri pe de o parte..e clar ca au fost extrem de multe comenzi..iar pe de alta parte nu e vina lor pentru ca nu se specifica nicaieri ca jocul va ajunge in ziua lansarii(cu garantie de livrare launch day cum fac cei de la shopto)

e la fel de stupida ca "sa platim la benzinarie cu monezi de 10 bani" in semn de protest

Quote Originally Posted by zoddic View Post
    citez din mailul primit acum cateva zile de la altex: Comanda dvs. a fost procesata si confirmata, urmand ca livrarea sa se efectueze in cursul zilei de Marti, ziua lansarii, 17.09.2013.
    atunci ai gasit vinovatul..nemo express si altex au un contract..sunt firme diferite..

19. #2759 SP
    Member mof990's Avatar
    A gasit cineva un alt animal inafara de rechini, caprioare, coioti si caini?

20. #2760 SP
    Junior Member zoddic's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13
    iar pe de alta parte nu e vina lor pentru ca nu se specifica nicaieri ca jocul va ajunge in ziua lansarii

citez din mailul primit acum cateva zile de la altex: Comanda dvs. a fost procesata si confirmata, urmand ca livrarea sa se efectueze in cursul zilei de Marti, ziua lansarii, 17.09.2013.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 282 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 238 ... LastLast