ce parere aveti despre cheatul Slidey Cars? este putin cam exagerat derapajul sau aminteste de gta 4 la modul cum se conduc masinile?
intreb deoarece nu am primit jocul
ce parere aveti despre cheatul Slidey Cars? este putin cam exagerat derapajul sau aminteste de gta 4 la modul cum se conduc masinile?
intreb deoarece nu am primit jocul
Nici mie nu mi-a ajuns, sunt din Bihor. M-a sunat curierul pe la ora 14 sa-mi zica ca ajunge undeva dupa 15:30. La ora 16 m-a sunat iar sa-mi zica ca nu mai vine azi cu el. Urgent courier firma de toata jena
Axeaxel, eu sunt chiar langa tine, pe Fetesti. Initial, am zis ca astept pana la 21:00, dupa care bag o comanda la emag si daca ma suna dupa aia le refuz livrarea. Apoi am zis ca hai, sa nu fiu extremist si sa le mai dau o ora, poate poate. In niciun caz nu le mai accept livrarea maine. Daca in seara asta nu il livreaza, comand la emag si asta e. A mai refuzat cineva un produs la livrare? E vreo procedura or smthin?
Daca Altex nu e in stare sa garanteze jocul in ziua lansarii celor care comanda produsul cu 2 luni inainte, in timp ce el a putut fi achizitionat fara nicio precomanda la evenimentul de lansare, atunci eu refuz sa fiu clientul lor.
Rog pe cei care nu au primit jocul sa posteze aici ca sa pot salva linkurile. Daca nu se tin de promisiune si nu livreaza in seara asta, intentionez sa scriu un articol de toata frumusetea la adresa Altex si as avea nevoie de exemple. Prea se intampla chestia asta la fiecare lansare de anvergura. Cand gameshop era pe val, o pateau si ei. Acum au pasat pisica si au scapat. O patesc astia care au preluat-o. Zici ca e un facut.
Chiar nu sunt in stare sa apeleze si la alte companii de curierat ca sa preia o parte din colete si sa se asigure in felul asta ca ajung atunci cand trebuie? Repet, nu ma deranjeaza ca nu a venit azi, cat faptul ca am facut precomanda pe 24 iulie si nu am jocul nici la aproape 24 de ore din momentul in care oricine altcineva care nu a avut niciun fel de precomanda l-a putut achizitiona din magazin fara probleme. Nu mi se pare corect. Este o bataie de joc la adresa clientilor pe care te bazezi din timp ca iti vor cumpara produsul. Rusine Altex!
So awesomema ustura ochii si s-au inrosit.jocul e super, cu controlul la masini m-am mai obisnuit.Povestea se leaga foarte bine, iar orasul e imens.Damage-ul nu e asa rau.Acum o intrebare:Si voi apasati mai tare pe R2 cand e sa trageti?adica nu mi se pare ca e sensibil, raspunde mai greu la comenzi...ori m-am obisnuit eu cu R1...
Pentru cei carora nu le-a venit jocul azi, daca as fi in locul vostru, m-as fi dus deja sa-l iau din magazin (pt 20-30 ron in plus) si cand vine curierul sa refuzati, sa fie paguba Altex/gameshop sau dela cine ati luat... Mi se pare inacceptabil ca nici macar in Bucuresti sa nu fie in stare sa livreze tot ce aveau. Nu e problema voastra...
Din filmulete drivingul pare a fi cam "arcade"... cam prea tare. E diferenta fata de GTA 4 sau nu prea ati sesizat. Eu unul nu am cumparat jocul, decizia depinde mult de felul in care se poate controla masina![]()
Se pare ca exista o solutie ca sa instalati discul 2 fara a avea probleme cu texturile. Instalati pe un stick usb discul 2. Probabil unul de 7 gb e suficient.
Am vorbit cu aia de la Nemo express ( de care n-am mai auzit in cei 20 de ani ai mei de viata) de 3 ori. Era o dom'soara care imi garanta ca vine astazi. Unde i-au gasit si Altex pe prapaditii astia care nici nu mai raspundeau la telefon, ei stiu. Si nu inteleg ce traseu de ***** a avut respectivul curier (bag mana in lava ca e doar unu) ca a trecut la 4 strazi de mine la un prieten si aici nu a trecut. Si maine imi imaginez ca vine (DACA) la ora 21:00 (cu aprox.) si imi bag picioarele in precomanda lor.
Eu primeam comenzile de la ProNutrition prin ei si nu am avut probleme. Se intampla si la case mai mari. Urgent Curier a fost genial in schimb. Comanda facut ieri la 15:00 ajunsa azi la 10:00.
Cei care ati cumparat editia de colectie a jocului si aveti pe acasa o lanterna/lampa cu lumina ultravioleta, indreptati-o catre harta. Veti avea o surpriza![]()
Fa-i si tu o poza, ca nu cred ca are lumea p-acasa asa lampa
Am gasit pe goagalfa si tu o poza (cu spoiler) ca sunt curios de locatia exacta
![]()
cine nu a primit astazi jocul promis de nemo express, mergeti la orice banca si cereti schimb in bancnote de 1 leu. trebuie invatati minte scarbele astea lenese!!
in felul asta iti bati joc de amaratul care ia 1000ron..pe motiv ca nu poate fi in 100 locuri in acelasi timp...e vina altex care nu stie sa se ocupe de astfel de lucruri pe de o parte..e clar ca au fost extrem de multe comenzi..iar pe de alta parte nu e vina lor pentru ca nu se specifica nicaieri ca jocul va ajunge in ziua lansarii(cu garantie de livrare launch day cum fac cei de la shopto)
e la fel de stupida ca "sa platim la benzinarie cu monezi de 10 bani" in semn de protest
atunci ai gasit vinovatul..nemo express si altex au un contract..sunt firme diferite..
Originally Posted by darkpaul13
citez din mailul primit acum cateva zile de la altex: Comanda dvs. a fost procesata si confirmata, urmand ca livrarea sa se efectueze in cursul zilei de Marti, ziua lansarii, 17.09.2013.
Bookmarks