Am trimis un mail la R*.. Sper sa imi recuperez caracterul de rank 13 (sau 14). Din greseala creaseam altul pe acelasi slot dupa ce nu il mai vedea.
Am trimis un mail la R*.. Sper sa imi recuperez caracterul de rank 13 (sau 14). Din greseala creaseam altul pe acelasi slot dupa ce nu il mai vedea.
Am o problemă dubioasă, nu mai pot selecta posturi de radio în maşini. Cum mă sui în ele, este selectat Radio Off; chiar dacă selectez eu un post, roata aia se întoarce la Radio Off. Aţi întâmpinat problema asta?
In multiplayer a mers perfect. Mi-am recuperat si personajul pierdut. Am jucat vreo 3 ore cu cativa din crew si nu am avut probleme. Este destul de fun online.
Insa, s-a intamplat o chestie ciudata atunci cand am intrat prima data in singleplayer dupa instalarea patchului: m-a dat cu Michael si era la volanul masinii lui Trevor.![]()
Eu vin daca imi dau astia de la R* caracterul inapoi... dar cred ca incep altul pe slot 2 intre timp
Nu mai stiu pe ce pagina era acea cerere cu invitatie la crew.
Karagiale - gamertag xbox
teodor1991 - R* social c
Multumesc!
Totul era in regula din ce am putut observa eu. Posibil sa nu ma fi afectat in mod negativ pentru ca am terminat storyul si am toate personajele disponibile.
Guys, cum pot sa-mi duc submarinu din ocean in mare ? Am si elicopterul militar cumparat dar nu reusesc. Am incercat sa merg cu barca cu echipament de diving din ocea in mare, dar m-am trezit pe un drum la un moment dat si deh...nu merge si pe uscat![]()
Bookmarks