Part 3:
Red Dead nu a aparut deloc pe PC iar GTA 4, LA Noire si Max Payne 3 au aparut cu intarziere pe PC deci nu e obligatoriu.
faptul ca spune cineva ca e varianta de pc dupa cum arata inseamna ca face flame?
ok, eu zic ca e pe ps2, asa e bine?
de parca nu ne-ar placea la toti sa se vada asa si pe console...
dupa cum nu cred ca au de gand sa astepte lansarea ps4, screen-urile mai mult ca sigur, fie ca sunt photoshopate la greu sau nu, sunt dintr-un build ce suporta rezolutii mai mari ale texturilor decat pot ps3 si xbox din cauza limitarilor hardware.
daca vrem sa ne mintim ca sunt de pe consola, asta ca sa nu inceapa asa zisul "flame"... atunci... bravo!![]()
Jocul o sa apara pe xbox 720 si ps 4. Pariu pe o bere ciuc naturadler![]()
iti dai seama ce vanzari s-ar face de exemplu cu un bundle de gta5... si sa coincida lansarea jocului cu noua generatie de console![]()
Pe Zavvy , precomanda e pe data de 23 noiembrie 2012 , sau unde am mai vazut 2013 martie 21.
Indiferent pe ce platforma sunt screen-urile grafica o sa fie oricum mult mai buna ca la gta iv. Apa arata bestial, sper sa pot inota pe sub apa.
Screenurile sunt cel mai probabil luate din urmatoarea generatie de console de la Sony si Microsoft, si EA RO va primi in curand test kiturile.
Nu-s luate din următoarea generație de console, nu-ți face griji. E de pe PC. Se va lansa 100% sigur și pe consolele viitoare, dar c�nd va crede R* de cuviință. Probabil după un an, c�nd lumea va �ncepe să le cumpere serios.
Bookmarks