Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 196 of 282 FirstFirst ... 96 146 186 194 195 196 197 198 206 246 ... LastLast
Results 3,901 to 3,920 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #3901 SP
    Junior Member hotshot95's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Chiar aseara am intrat putin si am instalat DLC-ul. M-am plimbat putin in penthouse-ul cumparat cu banii de la ei, m-am plimbat putin cu masina si am iesit din joc.

Single player - unu din cele mai bune jocuri ever.
    Multiplayer - incredibil de plictisitor si regret sincer ca mi-am cumparat Gold special pentru el.

Am fost crunt dezamagit de faptul ca nu au bagat heist-urile de la inceput si nici acum, dupa 2 luni de la lansare inca nu am ce face in joc. De jucat cu prietenii, nici nu se pune problema. M-am chinuit de atatea ori sa gasesc crew members incat m-am lasat pagubas.
    GTA Online ii fain cand ai cu cine te juca, cand ai microfon sa poti vorbi si sa ai cu cine te distra, daca intri pur si simplu sa te joci pur si simplu devine cam plictisitor.

2. #3902 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am si microfon, nu asta e problema. Problema e ca cei din crew-ul CG ori nu intra, ori nu da accept la invite-uri (cei 3-4 pe care i-am tot vazut). Din lista de prieteni, doar 2 sau 3 au jocu si niciunu nu joaca online.

3. #3903 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am intrat in primele 3 zile dupa ce au dat drumul. A mers atat de prost, incat de atunci nici nu m-a mai interesat sa intru. Lansare atat de proasta nu am mai vazut de mult.

4. #3904 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am si microfon, nu asta e problema. Problema e ca cei din crew-ul CG ori nu intra, ori nu da accept la invite-uri (cei 3-4 pe care i-am tot vazut). Din lista de prieteni, doar 2 sau 3 au jocu si niciunu nu joaca online.
    Eu am dat accept de câteva ori la invite-ul tău, dar jocul nu ma lasă să join-uiesc sesiunea care era în desfășurare. Cred ca am jucat un deathmatch sau o misiune împreună, dar e aiurea ca la sfârșit ne-a pus iar în sesiuni diferite. E gândit cam prost sistemul.

Oricum, n-am mai intrat de ceva vreme. Am dat o raita când au băgat banii, am luat un apartament și o mașină, m-am plimbat juma de ora și m-am plictisit... Păcat, din trailere multiplayer-ul părea genial, dar s-a dovedit a fi plictisitor rău... Poate când or baga heists se schimba ceva, ideea a sunat super și pt single-player, dar execuția a fost dezamăgitoare...

5. #3905 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dap. Dar eu in mod clar nu-mi prelungesc live-ul. Pacat. M-au pierdut...

6. #3906 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Pentru Online

Turkey Shoot
    Targeting your elusive bounty for the holiday table shouldn't cost an arm and a leg.

50% Off “Hunting” Rifles: Assault Rifle, Carbine Rifle, Advanced Rifle, Heavy Sniper, Sniper Rifle
    50% Off All Rifle Attachments
    50% Off All Rifle Ammo

Black Friday Sale
    Color-coded Discounts are the new black this season.

50% Off Select Black Colored Clothing & Accessories, including: jewelry, ties, shirts, vests, jeans, pants, board shorts, dresses, skirts, chinos, shoes, flip-flops, cargo pants, t-shirts, tracksuits, tank tops, hoodies, polo shirts, skate shoes, oxfords, boots, masks, ear defenders, hats, beanies, bandanas, helmets, glasses and much more.
    50% Off Select Black Colored Vehicle Modifications: window tinting, black tire smoke, black license plates

7. #3907 SP
    Member rascalov's Avatar
    Chiar nimeni din Console Games Crew nu accepta invitatii online? De fiecare data cand invit pe cineva din crew scrie ''Rejected'' sau ''Busy''.
    P.S.: Am intalnit destui din CGRO.

8. #3908 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Vreau sa intru si eu in Crew ce trebuie sa fac ?

9. #3909 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Vreau sa intru si eu in Crew ce trebuie sa fac ?
    Me 2

10. #3910 SP
    Am dat invite in Crew va rog sa-mi acceptati.

11. #3911 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Avand in vedere ca am terminat si eu SP acum o luna (am fost ocupat si cu AC4), ca si gameplay/harta/tehnic GTA5 este un joc incredibil dar ca atmosfera/muzica/poveste, GTA4 ramane mai bun.

12. #3912 SP
    Junior Member JimX69's Avatar
    caut jucatori gta 5 , din baia mare daca se poate . joc foarte des

13. #3913 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Pai tinand cont ca joci pe Xbox Live sau PSN ce legatura are localitatea Baia Mare ? Sau cauti din zona ca in cazul in care iti da headshoot sa il cauti acasa si sa-l "cureti" ??

14. #3914 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Un pret pt gta v pt xbox imi da cineva?ms

15. #3915 SP
    Încearcă careva sa platineze jocul ?

16. #3916 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Exista vreun mod de a da timpul inapoi pentru a juca toate cele 3 ending-uri ?

17. #3917 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Dai save inainte de ultima misiune si dai Load Game de fiecare data.

18. #3918 SP
    Member rascalov's Avatar
    Sau alegi misiunea finala pe care o vrei si dupa ce termini intri in meniul jocului -> Game -> Replay missions -> si alegi de acolo.

19. #3919 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by rascalov View Post
    Sau alegi misiunea finala pe care o vrei si dupa ce termini intri in meniul jocului -> Game -> Replay missions -> si alegi de acolo.
    Mersi, a mers

20. #3920 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdan-1984 View Post
    Un pret pt gta v pt xbox imi da cineva?ms
    Nimeni nu imi recomanda de unde sa l iau mai ieftin?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 196 of 282 FirstFirst ... 96 146 186 194 195 196 197 198 206 246 ... LastLast