Am si microfon, nu asta e problema. Problema e ca cei din crew-ul CG ori nu intra, ori nu da accept la invite-uri (cei 3-4 pe care i-am tot vazut). Din lista de prieteni, doar 2 sau 3 au jocu si niciunu nu joaca online.
Eu am intrat in primele 3 zile dupa ce au dat drumul. A mers atat de prost, incat de atunci nici nu m-a mai interesat sa intru. Lansare atat de proasta nu am mai vazut de mult.
Eu am dat accept de câteva ori la invite-ul tău, dar jocul nu ma lasă să join-uiesc sesiunea care era în desfășurare. Cred ca am jucat un deathmatch sau o misiune împreună, dar e aiurea ca la sfârșit ne-a pus iar în sesiuni diferite. E gândit cam prost sistemul.
Oricum, n-am mai intrat de ceva vreme. Am dat o raita când au băgat banii, am luat un apartament și o mașină, m-am plimbat juma de ora și m-am plictisit... Păcat, din trailere multiplayer-ul părea genial, dar s-a dovedit a fi plictisitor rău... Poate când or baga heists se schimba ceva, ideea a sunat super și pt single-player, dar execuția a fost dezamăgitoare...
Pentru Online
Turkey Shoot
Targeting your elusive bounty for the holiday table shouldn't cost an arm and a leg.
50% Off “Hunting” Rifles: Assault Rifle, Carbine Rifle, Advanced Rifle, Heavy Sniper, Sniper Rifle
50% Off All Rifle Attachments
50% Off All Rifle Ammo
Black Friday Sale
Color-coded Discounts are the new black this season.
50% Off Select Black Colored Clothing & Accessories, including: jewelry, ties, shirts, vests, jeans, pants, board shorts, dresses, skirts, chinos, shoes, flip-flops, cargo pants, t-shirts, tracksuits, tank tops, hoodies, polo shirts, skate shoes, oxfords, boots, masks, ear defenders, hats, beanies, bandanas, helmets, glasses and much more.
50% Off Select Black Colored Vehicle Modifications: window tinting, black tire smoke, black license plates
Chiar nimeni din Console Games Crew nu accepta invitatii online? De fiecare data cand invit pe cineva din crew scrie ''Rejected'' sau ''Busy''.
P.S.: Am intalnit destui din CGRO.
Avand in vedere ca am terminat si eu SP acum o luna (am fost ocupat si cu AC4), ca si gameplay/harta/tehnic GTA5 este un joc incredibil dar ca atmosfera/muzica/poveste, GTA4 ramane mai bun.
Pai tinand cont ca joci pe Xbox Live sau PSN ce legatura are localitatea Baia Mare ? Sau cauti din zona ca in cazul in care iti da headshoot sa il cauti acasa si sa-l "cureti" ??![]()
Sau alegi misiunea finala pe care o vrei si dupa ce termini intri in meniul jocului -> Game -> Replay missions -> si alegi de acolo.
Bookmarks