Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 244 of 282 FirstFirst ... 144 194 234 242 243 244 245 246 254 ... LastLast
Results 4,861 to 4,880 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #4861 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E Michael, nu Michell (asta e nume de fata).

Du-te cu fiecare, la fiecare acasa. Si mie mi s-a blocat la un mom dat la misiunea cu vanatu, dar dupa un restart, s-a deblocat si am putut avansa.

Referitor la Kifflom, am facut "misiunea" in care trebuia sa alerg 5 mile in desert, dupa care m-a sunat si trebuia sa merg la ei la "sediu" iar acolo sa-i macelaresc pe toti si sa plec cu banii, dar am zis ca e tarziu, salvez si continui a doua zi, iar acum nu-mi mai apare misiunea respectiva. Am fost si acolo si nimic, i-am sunat si pe aia din misiune si nimic si am fost si in desert, sa vad daca trebuie sa mai alerg odata si tot nimic.

Ceva idei/sugestii ?
    Pfff...nasol razvane! Personal nu stiu ce sa-ti sugerez in situatia ta insa trebuie sa nu uiti ca Michael sa fie tot timpul echipat cu tinuta aceea albastra cumparata de la Epsilon. Mai incearca sa alergi cu ea (tinuta) prin desert, poate pana la urma te suna din nou bosul de la Epsilon.
    Daca nu merge, baga un load last save sau last autosave.

2. #4862 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da...sunt mereu imbracat cu hainele alea minunate, dar din pacate, nu am decat un savegame...asa ca a cam picat treaba.

O sa incerc iar faza cu desertu, sa vad daca am noroc.

3. #4863 SP
    Junior Member bogzzeh's Avatar
    Caut persoane cu care sa ma joc gta online il am de ceva timp si devine din ce in ce mai plictisitor sa joc singur. Nume de psn: Bogzzeh
    dati add accept cu drag

4. #4864 SP
    Junior Member tYg3r's Avatar
    Eu nu stiu cum sa fac banii pentru achiv...
    Nu am stiut de la inceput treaba cu investitiile si am aproape 1 milion jumatate pe toate 3 caracterele )
    Vreo solutie? Mai am cateva misiuni pana la final, daca e sa cumpar din proprietati acum ma ajuta cu ceva?

5. #4865 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu prea cred ca exista alte posibilitati. Asasinarile lui Lester sunt singurele care produc o gramada de bani. Sume de ordinul sutelor de milioane, iar cu Michael, am facut peste un miliard. Prima misiune de asasinare trebuie in mod obligatoriu facuta (nu poti avansa in poveste), iar restul dupa terminarea povestii principale. Iar daca te referi la "A Lot Of Cheedar", probabil ca unica solutie e sa investesti tot ce ai la bursa, dupa care sa scoti in secunda urmatoare si sa tot repeti procedeul asta de cateva sute de ori. Nu e eficient deloc, mai ales pentru 20G. Daca vei cumpara proprietati, o sa ramai fara nimic.

6. #4866 SP
    Junior Member tYg3r's Avatar
    Da despre el e vorba. Ma gandeam la proprietati pentru ca la hangarul lui trevor iau cate 5.000 pe cursa ma gandeam ca altele ca si cinemaul sau alte atractii imi aduc alt profit dar de unde atatia bani, trist e ca mai am doar 2-3 misiuni si il completez jocul si as vrea sa fac si platina la el

7. #4867 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Aia 5.000 pe cursa pe care ii faci cu Trevor nu inseamna nimic comparativ cu ce poti obtine la bursa. Desi si mie mi-au placut misiunile de la hangar, adevarul e ca sunt time-consuming daca le faci pentru bani. In momentul asta, nu prea cred ca mai ai ce sa faci. Eventual, ia-o de la inceput.

8. #4868 SP
    Member anes's Avatar

9. #4869 SP
    Member ovydik's Avatar
    Mi se intampla cateodata pe ps4 asa din senin sa apara loading screen-ul si sa o ia jocul de la inceput.s-a mai intamplat cuiva?

10. #4870 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Da, mi s-a mai intamplat. Sunt probleme cu Rockstar Cloud in ultima vreme.

11. #4871 SP
    Junior Member alibabamosu's Avatar
    salutare. daca am cont pe psnetwork romania ps4, pot juca ccu cei din clanul romanesc....sau trebuie sa imi fac font pe alta tara?

12. #4872 SP
    Junior Member stapanul01's Avatar
    Quote Originally Posted by bogzzeh View Post
    Caut persoane cu care sa ma joc gta online il am de ceva timp si devine din ce in ce mai plictisitor sa joc singur. Nume de psn: Bogzzeh
    dati add accept cu drag
    https://www.facebook.com/groups/845342005511291/
    intra aici ca sa afli cand suntem online.

psn : LeXuLeTz

Quote Originally Posted by alibabamosu View Post
    salutare. daca am cont pe psnetwork romania ps4, pot juca ccu cei din clanul romanesc....sau trebuie sa imi fac font pe alta tara?
    Da , nu conteaza daca ai contul pe RO pe UK sau USA , va merge sa intri in orice crew si sa joci cu oricine

13. #4873 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by ovydik View Post
    Mi se intampla cateodata pe ps4 asa din senin sa apara loading screen-ul si sa o ia jocul de la inceput.s-a mai intamplat cuiva?
    Da, am patit-o si eu o data si nu gaseam nici o explicatie fenomenului. Ma tot gandeam: sa fi dat eu a proasta new game prin meniu? Dar cum, ca nici macar nu am deschis meniul si jocul a inceput de la inceput!

14. #4874 SP
    Member boggySODMG's Avatar
    Am dat si eu de desenul animat "Princess Robot Bubblegum" de pe internet (mobil)

15. #4875 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

16. #4876 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Online Heists for consoles will be launching in the coming weeks ahead of the PC launch.
    GTAV PC: New Release Date, First Screens and System Specs | Rockstar Games

17. #4877 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

18. #4878 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu stiu de ce, dar atat ma bucur sa-i vad pe mustard race cum mai au de asteptat GTA5.

19. #4879 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    That doesn't make you any better than them. Pentru simplul fapt ca poti rejuca un joc foarte bun cu un potential mult mai mare, si tot ti-ar dori sa vezi GTA si pe PC.

20. #4880 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    mods , mods , mods , mods , mods.

Exemplu : San Andreas

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 244 of 282 FirstFirst ... 144 194 234 242 243 244 245 246 254 ... LastLast