Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 261 of 282 FirstFirst ... 161 211 251 259 260 261 262 263 271 ... LastLast
Results 5,201 to 5,220 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #5201 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ai acces la multiplayer, nu este cod pentru asta.

2. #5202 SP
    Junior Member Alexm's Avatar
    Salutare eate cineva care joaca gta V Online de pe xbox one? Si are un crew din Ro?

3. #5203 SP
    Member proto's Avatar
    Da mi add. Vezi semnatura mea de mai jos

4. #5204 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Proto, am vorbit si eu cu el. Cum ne bagam la joc, il invitam.

5. #5205 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Vice City in engine-ul lui GTAV:

6. #5206 SP
    Member geo971986's Avatar
    Nice:

7. #5207 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

---------- Post added 11-06-2015 at 22:26 ----------

8. #5208 SP
    Member AzFaust's Avatar
    mai joaca cineva pe PS3 si este disponibil pentru trophy boosting dupa ora 23? sa imi dea un pm cu PSN id

9. #5209 SP
    Member portocaliu's Avatar
    Salut baieti,am facut o mica prostioara...am investit cu Franklin 17 milioane $ la bursa inainte de ultima misiune de la L...am facut misiunea iar acum nu imi arata ca am cumparat ceva...banii s-au dus iar actiuni nu am...ce pot face?

10. #5210 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Nimic.

11. #5211 SP
    Junior Member denisov's Avatar

GTA V

Salut , imi explica si mie careva cum se joaca GTA V online ?
    Intru pe online mode , dar nu vad niciun user ca alearga pe acolo .
    Nu e ca SA-MP ? Sa vezi uesri impuscandu-se sau plimbandu-se pe harta ?
    Cum caut misiuni pe story mode ?

12. #5212 SP
    Salut. Nu este ca in San Andreas si nici ca in GTA IV.

Odata ce-ai intrat in MP, va trebui sa faci cateva misiuni solo (vreo 2-3-5, nu mai stiu exact) dupa care vei avea acces la intreaga harta si vei vedea pe harta tot ce poti face. Dar vezi ca vei primi invites-uri si de la alti oameni care sunt in acel moment online. Astea apar in stanga, deasupra hartii si ca sa le accesezi, trebuie sa intrii pe telefon.

13. #5213 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am pus și eu mâna pe varianta de PS4. Jocul arată extraordinar, cel mai frumos open world, dar mașina se controlează ca naiba. Am umblat pe la settings de am înnebunit, varză. Credeam ca tancul lui Batman se controlează aiurea

14. #5214 SP
    Nu man, stai linistit. Cu controlul masinilor te obisnuiesti super repede. Gandeste-te ca am peste 500h bagate in jocul asta si crede-ma, imi doresc ca toate jocurile cu masini sa se controleze asa (ma refer la cele arcade, gen NFS). Daca avea Watch Dogs asemenea control la masini, iesea o bijuterie.

Pacat ca nu-l ai pe X1, ca ne tot lipseste un om sa facem heist-uri constant (suntem mereu doar 3)

15. #5215 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu știu ce să zic, l-am avut și pe PS3 și nu m-am obișnuit. Dacă jocurile cu mașini ar avea parte de acest control, aș cere banii înapoi Oricum, jocul arată intr-un mare fel

16. #5216 SP
    Mda...nush. Mie-mi place si jocul si controlul tuturor vehiculelor din joc. Ala din IV a fost foarte greu la inceput, dar asta mi se pare chiar misto.

17. #5217 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si mie mi se pare super ok controlul, chiar imi place si mi se pare foarte controlabil, cel putin fata de GTA 4 sau WatchDogs. Cred ca e de obisnuinta, habar n-am cu ce esti obisnuit, dar fata de multe alte jocuri sandbox care imi vin in minte, chiar e cel mai ok.

18. #5218 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu mă refer strict la mașină, nu m-am gândit niciodată să compar minunăția asta cu porcăriile mai sus amintite. Probabil dacă aș juca vreo 50 ore de MP da, dar de la obișnuință până la faza ca ar trebui să fie un exemplu pt jocurile cu mașini e cale lungă.

PS cred ca e al treilea joc din viata mea care mă face să vb singur prin casă, în sensul bun

LE: Am încercat acum cu o motocicletă, altă viață, mult mai mișto așa

19. #5219 SP
    Ai apucat sa vezi ce misto se controleaza cat sunt in aer ? Sau cand se intoarce masina ? Mi se pare genial si am ajuns sa ma joc alte jocuri cu masini, sa fiu in aer si sa ma oftic pentru ca nu s-a implementat asa ceva
    Bine...sunt multe lucruri ce-mi doresc sa fie implementate in majoritatea jocurilor.

20. #5220 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Parca vad ca dacă s-ar implementa si în alte jocuri cu mașini tu te-ai plange ca nu e realist asa ceva, dar cum esti mare fan GTA, aici e ok chestia asta.

Scuze, nu m-am putut abține.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 261 of 282 FirstFirst ... 161 211 251 259 260 261 262 263 271 ... LastLast