Ai acces la multiplayer, nu este cod pentru asta.
---------- Post added 11-06-2015 at 22:26 ----------
mai joaca cineva pe PS3 si este disponibil pentru trophy boosting dupa ora 23? sa imi dea un pm cu PSN id![]()
Salut baieti,am facut o mica prostioara...am investit cu Franklin 17 milioane $ la bursa inainte de ultima misiune de la L...am facut misiunea iar acum nu imi arata ca am cumparat ceva...banii s-au dus iar actiuni nu am...ce pot face?
Salut , imi explica si mie careva cum se joaca GTA V online ?
Intru pe online mode , dar nu vad niciun user ca alearga pe acolo .
Nu e ca SA-MP ? Sa vezi uesri impuscandu-se sau plimbandu-se pe harta ?
Cum caut misiuni pe story mode ?
Salut. Nu este ca in San Andreas si nici ca in GTA IV.
Odata ce-ai intrat in MP, va trebui sa faci cateva misiuni solo (vreo 2-3-5, nu mai stiu exact) dupa care vei avea acces la intreaga harta si vei vedea pe harta tot ce poti face. Dar vezi ca vei primi invites-uri si de la alti oameni care sunt in acel moment online. Astea apar in stanga, deasupra hartii si ca sa le accesezi, trebuie sa intrii pe telefon.
Am pus și eu mâna pe varianta de PS4. Jocul arată extraordinar, cel mai frumos open world, dar mașina se controlează ca naiba. Am umblat pe la settings de am înnebunit, varză. Credeam ca tancul lui Batman se controlează aiurea
Nu man, stai linistit. Cu controlul masinilor te obisnuiesti super repede. Gandeste-te ca am peste 500h bagate in jocul asta si crede-ma, imi doresc ca toate jocurile cu masini sa se controleze asa (ma refer la cele arcade, gen NFS). Daca avea Watch Dogs asemenea control la masini, iesea o bijuterie.
Pacat ca nu-l ai pe X1, ca ne tot lipseste un om sa facem heist-uri constant (suntem mereu doar 3)![]()
Nu știu ce să zic, l-am avut și pe PS3 și nu m-am obișnuit. Dacă jocurile cu mașini ar avea parte de acest control, aș cere banii înapoiOricum, jocul arată intr-un mare fel
Mda...nush. Mie-mi place si jocul si controlul tuturor vehiculelor din joc. Ala din IV a fost foarte greu la inceput, dar asta mi se pare chiar misto.
Si mie mi se pare super ok controlul, chiar imi place si mi se pare foarte controlabil, cel putin fata de GTA 4 sau WatchDogs. Cred ca e de obisnuinta, habar n-am cu ce esti obisnuit, dar fata de multe alte jocuri sandbox care imi vin in minte, chiar e cel mai ok.
Eu mă refer strict la mașină, nu m-am gândit niciodată să compar minunăția asta cu porcăriile mai sus amintite. Probabil dacă aș juca vreo 50 ore de MP da, dar de la obișnuință până la faza ca ar trebui să fie un exemplu pt jocurile cu mașini e cale lungă.
PS cred ca e al treilea joc din viata mea care mă face să vb singur prin casă, în sensul bun
LE: Am încercat acum cu o motocicletă, altă viață, mult mai mișto așa
Ai apucat sa vezi ce misto se controleaza cat sunt in aer ? Sau cand se intoarce masina ? Mi se pare genial si am ajuns sa ma joc alte jocuri cu masini, sa fiu in aer si sa ma oftic pentru ca nu s-a implementat asa ceva
Bine...sunt multe lucruri ce-mi doresc sa fie implementate in majoritatea jocurilor.
Parca vad ca dacă s-ar implementa si în alte jocuri cu mașini tu te-ai plange ca nu e realist asa ceva, dar cum esti mare fan GTA, aici e ok chestia asta.
Scuze, nu m-am putut abține.
Bookmarks