Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 282 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #1061 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    In acel video este mentionat ca vei putea face Free-Roam "with 16 other people". Deci limita este pe undeva in jur de 20 playeri.
    Video: GTA Online: Everything We Know So Far - YouTube

2. #1062 SP
    Member rascalov's Avatar
    Facand parte dintr-o serie Grand Theft Auto, G.T.A. V va aparea decat pe console. Am si eu o intrebare: Rockstar vor mai scoate si alte DLC-uri, care dupa un timp sa le puna intr-un singur Blu-ray (ca la R.D.R. GotY)? Sau probabil vor face la fel ca G.T.A. IV (eventual o continuare si atat)?

3. #1063 SP
    Quote Originally Posted by rascalov View Post
    Facand parte dintr-o serie Grand Theft Auto, G.T.A. V va aparea decat pe console. Am si eu o intrebare: Rockstar vor mai scoate si alte DLC-uri, care dupa un timp sa le puna intr-un singur Blu-ray (ca la R.D.R. GotY)? Sau probabil vor face la fel ca G.T.A. IV (eventual o continuare si atat)?
    Cred ca-ti doresti un raspuns, dar nu cred ca cineva de pe forum lucreaza la Rockstar-->GTA 5, si iti poate spune exact. DLC-uri probabil vor mai scoate, si POATE la final vor face un "Complete Edition" cum e la GTA 4 (Base Game + The Ballad of Gay Tony + The Lost and Damned). Dar asta nu se poate sti sigur, din moment ce nu noi facem jocul, si nu noi facem planurile.

4. #1064 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Dacă va exista una, nu o văd apărută mai devreme de 2015.

5. #1065 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Facand parte dintr-o serie Grand Theft Auto, G.T.A. V va aparea decat pe console.
    Pardon? In afara de GTA-urile pentru handhelds, toate au aparut si pe PC.

6. #1066 SP
    Niste video-uri interesante despre cele 3 personaje (storyline,abilities, skills):
    Trevor:

Franklin:

Michael:

7. #1067 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    "Please note, during our Thursday's
    earnings call, our investor relations team
    provided a list of important games that
    gamers are looking forward to on PC this
    fall, and included Grand Theft Auto 5 on
    that list.
    This statement was made with the intent
    of expressing enthusiasm for the games
    industry in general, and was not intended
    to represent specific knowledge possessed
    by Nvidia. Nvidia does not have
    information on any possible PC version
    release of Grand Theft Auto or its
    availability. We deeply regret the error."

Ar fi nostim daca Gta va fi exclusiv pt. console, cei drept nu ar fi nostim pentru toata lumea .

8. #1068 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu sunt fanboy sony sau console in general dar chiar m-ar amuza sa nu apara pe pc. Atunci vor intelege si ei ca nu doar grafica sau fps-ul conteaza. Dupa Red Dead Redemption, GTA V ar fi un kick in the nutts pentru ei, chiar daca nu vor recunoaste asta niciodata.

9. #1069 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    NU doar grafica sau fps-ul conteaza. Dar stiu si oameni mai inchisi la minte care doar pentru motivul asta joaca jocuri. Eu unul vreau sa il vad si pe PC. Mod-urile care ar putea sa apara ar fi geniale.

10. #1070 SP
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Nu sunt fanboy sony sau console in general dar chiar m-ar amuza sa nu apara pe pc. Atunci vor intelege si ei ca nu doar grafica sau fps-ul conteaza. Dupa Red Dead Redemption, GTA V ar fi un kick in the nutts pentru ei, chiar daca nu vor recunoaste asta niciodata.
    Not really. Daca ar fi vazut ca are succes pe PC l-ar fi lansat la fel ca pe console. Dar din moment ce toti il pirateaza de ce sa se chinuie? Nu au nimic de pierdut...

11. #1071 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    GTA IV cate copii a vandut pe PC? Nu e intrebare retorica, chiar nu stiu. Cat despre Red Dead Redemption, depinde ce intelegi prin succes. Ar fi fost unul dintre cele mai jucate jocuri de pe PC, dar ai dreptate, 75% l-ar fi descarcat. Mai e o problema. Imi aduc amimte cand a aparut GTA IV aveam un core 2 duo si o nvidia 9800gtx si de-abia imi rula cu setari pe medium. Le optimizeaza mai mult pt console asa ca daca nu ai PC avion, nu prea ai sanse... si sa fim seriosi, cati isi permit un astfel de pc, in timp ce un Ps3 il iei cu 200$.

12. #1072 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Conform celor de la vgchartz.com (Michael Pachter susține că site-ul are cifrele corecte în proporție de 90-95%) Grand Theft Auto IV a fost vândut în 0,74 milioane de unități fizice pe PC, spre deosebire de cele 10,39 pe Xbox 360 și 9,83 pe PS3. Dar aceste cifre nu includ și vânzările de Steam.

Oricum diferența este enormă, așa că exclusivitatea pe console pentru cel puțin un an de zile pare mai mult decât logică!

13. #1073 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Voi sunteti siguri ca acest joc se poate instala si pe HDD extern?
    Vrea cineva sa ii vand HDD-ul de xbox360 si ma gandesc ca pentru 45ron sa nu raman agatat in pom cand apare GTA5.

14. #1074 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Wow... Chiar mai slab decat ma asteptam. Personal, nu mi se pare ca merita investitia. De ce sa-l lanseze si pe PC cand probabil ar iesi pe minus sau cu profit minuscul. Pe console o sa bata multe recorduri, daca e intr-adevar asa de bun cum pare. O combinatie intre San Andreas (preferatul multora) si GTA IV, cu un multiplayer genial si o posibila poveste buna ar fi reteta perfecta si s-ar vinde ca painea calda.

15. #1075 SP
    Un Analysis in care nu scapa nicun detaliu, pentru cei interesati:

16. #1076 SP
    Member Hazer's Avatar
    Unde ati facut precomanda? Eu am facut la ShopTo, iar maine vreau sa o si platesc. Mi-e frica totusi cu Altex ca-si cam dau cu stangu-n dreptu'..

17. #1077 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Bravo!!Altex mi-a pierdut 3 precomenzi...so f*** them.Am dat la gameshop.ro.

18. #1078 SP
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Il iei cu 300 lei de la GameShop? Ia-l cu 200 de la Webpredator...

19. #1079 SP
    Member raptorscream's Avatar

20. #1080 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    I-am dat precomanda la 254 lei...insa cred ca o anulez si vb cu Web.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 282 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast