In acel video este mentionat ca vei putea face Free-Roam "with 16 other people". Deci limita este pe undeva in jur de 20 playeri.
Video: GTA Online: Everything We Know So Far - YouTube
In acel video este mentionat ca vei putea face Free-Roam "with 16 other people". Deci limita este pe undeva in jur de 20 playeri.
Video: GTA Online: Everything We Know So Far - YouTube
Facand parte dintr-o serie Grand Theft Auto, G.T.A. V va aparea decat pe console. Am si eu o intrebare: Rockstar vor mai scoate si alte DLC-uri, care dupa un timp sa le puna intr-un singur Blu-ray (ca la R.D.R. GotY)? Sau probabil vor face la fel ca G.T.A. IV (eventual o continuare si atat)?
Cred ca-ti doresti un raspuns, dar nu cred ca cineva de pe forum lucreaza la Rockstar-->GTA 5, si iti poate spune exact. DLC-uri probabil vor mai scoate, si POATE la final vor face un "Complete Edition" cum e la GTA 4 (Base Game + The Ballad of Gay Tony + The Lost and Damned). Dar asta nu se poate sti sigur, din moment ce nu noi facem jocul, si nu noi facem planurile.
Niste video-uri interesante despre cele 3 personaje (storyline,abilities, skills):
Trevor:
Franklin:
Michael:
"Please note, during our Thursday's
earnings call, our investor relations team
provided a list of important games that
gamers are looking forward to on PC this
fall, and included Grand Theft Auto 5 on
that list.
This statement was made with the intent
of expressing enthusiasm for the games
industry in general, and was not intended
to represent specific knowledge possessed
by Nvidia. Nvidia does not have
information on any possible PC version
release of Grand Theft Auto or its
availability. We deeply regret the error."
Ar fi nostim daca Gta va fi exclusiv pt. console, cei drept nu ar fi nostim pentru toata lumea .![]()
Nu sunt fanboy sony sau console in general dar chiar m-ar amuza sa nu apara pe pc. Atunci vor intelege si ei ca nu doar grafica sau fps-ul conteaza. Dupa Red Dead Redemption, GTA V ar fi un kick in the nutts pentru ei, chiar daca nu vor recunoaste asta niciodata.
NU doar grafica sau fps-ul conteaza. Dar stiu si oameni mai inchisi la minte care doar pentru motivul asta joaca jocuri. Eu unul vreau sa il vad si pe PC. Mod-urile care ar putea sa apara ar fi geniale.
GTA IV cate copii a vandut pe PC? Nu e intrebare retorica, chiar nu stiu. Cat despre Red Dead Redemption, depinde ce intelegi prin succes. Ar fi fost unul dintre cele mai jucate jocuri de pe PC, dar ai dreptate, 75% l-ar fi descarcat. Mai e o problema. Imi aduc amimte cand a aparut GTA IV aveam un core 2 duo si o nvidia 9800gtx si de-abia imi rula cu setari pe medium. Le optimizeaza mai mult pt console asa ca daca nu ai PC avion, nu prea ai sanse... si sa fim seriosi, cati isi permit un astfel de pc, in timp ce un Ps3 il iei cu 200$.
Conform celor de la vgchartz.com (Michael Pachter susține că site-ul are cifrele corecte în proporție de 90-95%) Grand Theft Auto IV a fost vândut în 0,74 milioane de unități fizice pe PC, spre deosebire de cele 10,39 pe Xbox 360 și 9,83 pe PS3. Dar aceste cifre nu includ și vânzările de Steam.
Oricum diferența este enormă, așa că exclusivitatea pe console pentru cel puțin un an de zile pare mai mult decât logică!![]()
Voi sunteti siguri ca acest joc se poate instala si pe HDD extern?
Vrea cineva sa ii vand HDD-ul de xbox360 si ma gandesc ca pentru 45ron sa nu raman agatat in pom cand apare GTA5.
Wow... Chiar mai slab decat ma asteptam. Personal, nu mi se pare ca merita investitia. De ce sa-l lanseze si pe PC cand probabil ar iesi pe minus sau cu profit minuscul. Pe console o sa bata multe recorduri, daca e intr-adevar asa de bun cum pare. O combinatie intre San Andreas (preferatul multora) si GTA IV, cu un multiplayer genial si o posibila poveste buna ar fi reteta perfecta si s-ar vinde ca painea calda.
Unde ati facut precomanda? Eu am facut la ShopTo, iar maine vreau sa o si platesc. Mi-e frica totusi cu Altex ca-si cam dau cu stangu-n dreptu'..
Bookmarks