Gameplay filmat in-game nu exista? Nu inteleg nimic daca astia filmeaza cu brichete.
Mi-am dat seama numai dupa ce ai postat "Order processing". Se mai intampla
. Multumesc pentru lamuriri
![]()
Guys, cum sta treba cu fan courierul?Cand ma suna sa-mi spuna de colet??Daca suna marti am cam mierlit-o ca nu o sa pot sa vorbesc dimineata(sunt la treaba)...![]()
@Fishy Ii suni mai devreme cand poti si le zici cum sta treaba.Ce bine ca facultatea incepe in Octombrie![]()
Si de unde ii stiu eu numarul de tel a lu ala de pe zona mea...?.....pf****....ce situatie de cacao.
Tocmai ieri a venit un colet pt. maicamea de la fan courier.Trebuia sa vorbesc eu cu baiatul ala
Mersi in orice caz!
Incetati cu Fan Courier... aveti thread special pentru asta... sau nu.
In legatura cu Vehicle Damage... n-a fost prea bine. In trailere pare muuuult mai mare
Grand Theft Auto V Gameplay Gets Leaked on Videos Showing City, Gunfights, Driving, and Mating Dogs.
Atentie: Contine SPOILERE!!!: Grand Theft Auto V Gameplay Gets Leaked on Videos Showing City, Gunfights, Driving, and Mating Dogs | DualShockers.
Incetati cu damage-ulSunt videouri si confirmari la faptul ca mecanicile la damage sunt schimbate drastic....ce naiba, parca daca n-ar fi damage-ul la masini nu v-ati mai lua GTA 5.Mai asteptati 4 zile for god sake si primul lucru care-l faceti, e sa luati masina si sa intrati cu ea in copac sa vedeti cat damage luati.Jeez
N-a spus nimeni ca nu-si mai ia jocul. Pe mine nici nu ma intereseaza prea mult chestia asta. Dar daca tot sunt atatea video-uri si confirmari... oare acolo de ce nu arata la fel?
Ziceau unii pe forum ca s-ar putea ca Franklin sa fie de vina ca masina nu primeste damage. Si hai sa recunoastem ca a intrat in zid cu viteza melcului.
Oricat de incet ar fi intrat, e un zid. In realitate s-ar fi facut praf. Oricum, pentru mine nu e mare chestie. Am jucat atat de multe jocuri de racing care se vor a fi realiste si aveau damageul mult mai slab..
Uitati-va la tot:
---------- Post added 12-09-2013 at 12:24 ----------
si abilitatile lui Franklin
Bookmarks