la prima jignire pe care o mai vad zbor pe toata lumea implicata. ENOUGH IS ENOUGH
O listă cam lungă...
Mass Effect 2 / Lost Planet 2 / Army of Two: TFD / Metro 2033 / Bioshock 2
Le-am �nceput pe toate...dar nu sunt hotăr�t ce să termin și �n ce ordine...toate �mi plac cam �n la fel..![]()
As zice Mass Effect 2 > Bioshock 2 > Lost Planet 2 > Metro 2033 > Army of Two: TFD.
Ca sa alternezi intr-o oarecare masura genurile si in felul acesta sa nu te plictisesti.
Cine imi zice si mie un joc horror? nu conteaza daca e tps sau fps, in afara de Dead Space ca l-am terminat![]()
Battlefield 2, Return to Castle Wolfenstein, Call of Duty, Prince of Persia: The Sands of Time (toate pe PC)
Zaktane, vorbesti cu Spike ? Ca BF2, CoD si PoP nu sunt horror deloc. Daca ai de ales intre ele, joaca PoP !
Spike: Bioshock !
mhm...resident evil 5 nu e asa de scary totusi aveam tentinda sa-l cumpar mai tarziu, ce silent hill imi recomandati pt xbox 360?
Jacobi,citeste primul post.El intreaba ce sa joace,Dragon Age sau Bad Company 2.
ON: Eu zic sa te bagi pe Dragon Age,tot te-ai jucat BC2 lol.Ai 746%#42^289* jocuri? Ai chef sa joci cu Kratos un shooter? Sa ingropi o harta din Bad Company 2 in fum cu o masina din Grid? Ai ajuns in locul potrivit. Daca esti nesigur de discul pe care vrei sa-l bagi in consola, intreaba si te lamurim (poate punem si de un squad daca e vorba de multiplayer) Sa incep chiar eu care stau de 5 minute cu 2 jocuri in fata:
Bookmarks