Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 263

Thread: Decizii Gamingwise

1. #121 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    E buna varianta la care te-ai gandit. Totusi, daca n-ai internet la ps3 pana saptamana viitoare poti juca acum Castlevania, apoi MoH ( deoarece campania SP e scurta si poti intra imediat la Mp, pentru ca nu prea mai ai jocuri care sa-ti starneasca interesul ). Iar Demon's Souls... daca tot l-ai jucat odata, il poti lasa sa te mai astepte ( un RPG dureaza destul de mult ).

2. #122 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am inceput Enslaved aseara(o bijuterie de joc apropos). Castlevania sta in raft inca cateva zile, bampirii asteptand sa dea buzna la mine-n sufragerie.

3. #123 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @Rasko ,mai bine astepti patch-ul de la Konami in legatura cu Corrupt Saved Game's la Castlevania:Lords of Shadow.Asa ca sa nu-ti faci nervi si sa reiei totul de la Chapter 1.

4. #124 SP
    Probabil va aparea un patch in 2-3 zile astfel incat sa fie live pe cand ma apuc eu.

5. #125 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am inceput Enslaved aseara(o bijuterie de joc apropos). Castlevania sta in raft inca cateva zile, bampirii asteptand sa dea buzna la mine-n sufragerie.
    Sa dea buzna mai repede ca pentru jocu asta nu prea am cuvinte sa-ti spun cat de fain e. Tu ca si fan hack and slash cred ca o sa-l inramezi. Totul e superb, gameplay, bossi, voice acting, grafica f buna, magii, abilitati, combouri cu duiumu.

6. #126 SP
    Resistance: Fall of Man, Dragon Ball: Raging Blast sau Batman: Arkham Asylum ?
    As vrea sa incep cu Dbz, dar nu sunt 100% sigur.

7. #127 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Parerea mea: Batman: Arkham Asylum 100%!!! apoi Resistance si apoi Dragon Ball!

8. #128 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Resistance: Fall of Man, Dragon Ball: Raging Blast sau Batman: Arkham Asylum ?
    As vrea sa incep cu Dbz, dar nu sunt 100% sigur.
    pacat ca resistance fall of man nu are trofee

9. #129 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Batman primul ! Dupa aceea Resistance si DBZ ultimul.

10. #130 SP
    Dupa ce termin challenges la Vanquish(asta daca voi reusi ultimul dintre ele care e infiorator), ce recomandati sa incep dintre urmatoarele:

- Castlevania Lords of Shadow 2nd walkthrough
    - Assassin' Creed Brotherhood
    - Fable 3?

11. #131 SP
    Eu as merge mai intai pe Assassin's Creed Brotherhood, deoarece spre deosebire de AC 1/2 are si multiplayer, apoi pe Fable 3, pentru ca zici ca nu l-ai jucat iar in final LoS, din simplul motiv ca l-ai mai jucat odata.

12. #132 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Recomandare:

Plants vs Zombies (versiunea de Xbox. l-am terminat pe iphone) sau Kirby's Epic Yarn ?

13. #133 SP
    Kirby indiscutabil.

14. #134 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Dupa ce termin challenges la Vanquish(asta daca voi reusi ultimul dintre ele care e infiorator), ce recomandati sa incep dintre urmatoarele:

- Castlevania Lords of Shadow 2nd walkthrough
    - Assassin' Creed Brotherhood
    - Fable 3?

Assassin's Creed indiscutabil. Castlevania l-ai mai vazut, Fable 3 am inteles ca are combat system slab+ alte probleme(desigur nu am xbox deci nu pot sa fiu concret), cu Assassin's Creed nu ai cum sa gresesti. Go for it!

15. #135 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    FM3 sau NFS Hot Pursuit pt. cineva care acum pune mana pe un controller ? Si in jocul full se coduc masinile ca niste tancuri ( NFS ) ?

16. #136 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    NFS Hot Pursuit!

17. #137 SP
    Prefer parerea cuiva care le-a jucat pe amandoua, merci oricum.

18. #138 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ambele jocuri sunt foarte bune, acum depinde de ce vrei.

La Forza m-au enervat cursele alea lungi pe care le intalnesti mai incolo in cariera.. mi se pare plictisitor un joc de genul asta, chiar daca sistemul de tuning e bine realizat, iar jocul are un feeling realist (asta fiind si ceea ce caut eu in general la un joc racing). Pe asta l-am jucat mai demult, pana am ajuns la cursele alea, dupa care mi-am pierdut total interesul fata de joc.

Arcade-urile nu ma atrag asa mult, dar ceva bine facut si nu tras de par prea mult poate fi foarte addictive. Am jucat doar demo la NFS:HP, n-a fost de ajuns sa ma convinga sa-l cumpar, probabil daca ii dadeam o sansa m-ar fi captivat si asta, cum au facut-o Underground-urile, Burnout Paradise si alte arcade-uri bune. In plus, cred ca e mai distractiv in multiplayer.

Eu as merge pe NFS:HP.
    Sau mai astepti vreo 2 luni si-ti iei NFS Shift 2, care e in stilul Forza.

Spre sfarsitul anului o sa apara Forza 4, in locul tau mi-as gasi de lucru cu NFS-uri si as lua direct 4.

19. #139 SP
    Merci, jocul o sa fie pentru o cunostinta care nu a mai avut consola pana acum, si dupa ce am jucat demo-ul de la nfs mi s-a parut greu de controlat masina si de asta as fi mers mai mult pe FM3 unde macar din pct. asta de vedere nu sunt probleme...pe de alta parte NFS e mai "light" si mai fun gen

20. #140 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    FM3 sau NFS Hot Pursuit pt. cineva care acum pune mana pe un controller ? Si in jocul full se coduc masinile ca niste tancuri ( NFS ) ?
    Parerea mea este ca ambele titluri sunt excelente! Si cu toate ca amandoua sunt jocuri "cu masini", ele difera, deoarece unul este arcade, iar celalalt racing simulation. Te sfatuiesc sa alegi NFS: Hot Pursuit prima data, deoarece este putin mai usor de controlat, are un gameplay mai atractiv pentru un "newcomer" si ofera si o doza in plus de distractie.
    Acum ramane la alegerea ta ce-i vei oferi respectivului. Bafta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast