Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast
Results 221 to 240 of 263

Thread: Decizii Gamingwise

1. #221 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    As spune seasonal events, ca acum ai timp liber (dupa ce incepe scoala poti juca Uncharted sa te mai relaxezi).

2. #222 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Maine urmeaza sa incep un joc nou si optiunile sunt Assassin's Creed 3 si Far Cry 3. Le voi juca ambele luna asta dar nu stiu cu care sa incep. Ma gandesc ca Assassin's este mai lung, dar ma intriga Far Cry 3 mai ales ca e foarte laudat de toata lumea. Ce recomandati?

3. #223 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Decizii Gamingwise

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Maine urmeaza sa incep un joc nou si optiunile sunt Assassin's Creed 3 si Far Cry 3. Le voi juca ambele luna asta dar nu stiu cu care sa incep. Ma gandesc ca Assassin's este mai lung, dar ma intriga Far Cry 3 mai ales ca e foarte laudat de toata lumea. Ce recomandati?
    Eu am fost dezamăgit de AC 3, mai exact de main quest, personajul principal...slabut, buguri multe,pare a fi un joc neterminat...As merge pe far cry 3 pana mai scot astia un patch

4. #224 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Baga intai FarCry, este mai scurt. La mine AC3 a durat ~60 ore.

5. #225 SP
    Member Mishy's Avatar
    Nu e neaparat mai lung AC 3 , eu l-am terminat in 18 ore si nu m-am axat doar pe main story ,dar in afara de Naval Battles nu e mare lucru de facut,hunting-ul e cam degeaba implementat in joc si misiunile secundare sunt plictisitoare.In locul tau as opta pentru Far Cry 3 , iar AC 3 sa il joci cand se mai ieftineste pentru ca nu isi merita bani

6. #226 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nu toate misiuniile secundare sunt plictisitoare..cele de la Frontiersmen sunt excelente..sau cele de la Homestead...eu sunt la 30 ore and counting ptr simplul fapt ca niciun alt joc nu-ti lasa o asemenea libertate;sa te sui pe tot ce vezi cu ochii(2 harti pline cu paduri si peisaje extraordinare+2 orase)..chiar si dupa ce il termin ad literam voi continua sa-l joc

OEE are dreptate..joaca FC3 prima data..n-are cum sa fie mai lung decat AC3

7. #227 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Dupa ce termin Vanquish , ce sa joc din urmatoarele:
    -Batman AC
    -Mgs4
    -Prototype

8. #228 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    -Batman AC
    -Mgs4
    -Prototype
    Eu ti-as recomanda Batman AC ... si apoi MGS4 . Oricare il vei alege din acestea 2 , nu vei fi dezamagit .

9. #229 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    -Batman AC
    -Mgs4
    -Prototype
    Implying you will finish it.

Dupa Vanquish ti-as recomanda o platina mai usoara, sa te relaxezi putin. Asa ca, din lista ta as merge pe Batman: Arkham City.

10. #230 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Implying you will finish it.

Dupa Vanquish ti-as recomanda o platina mai usoara, sa te relaxezi putin. Asa ca, din lista ta as merge pe Batman: Arkham City.
    I will , i just have to be patient and master every wave.Oricum nu ma las pana nu e plat(stau si o luna daca este nevoie)Poi vad ca si Mgs 4 , Batman si Prototype au cam aceiasi nota la plat:7.5/8

11. #231 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Joaca MGS4. E unic.

12. #232 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Am gasit Resident Evil 5 la pret foarte bun aici pe forum.Intrebarea ar fi : sa iau Resident Evil 5 sau sa mai caut dupa Gold Edition??

13. #233 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Am gasit Resident Evil 5 la pret foarte bun aici pe forum.Intrebarea ar fi : sa iau Resident Evil 5 sau sa mai caut dupa Gold Edition??
    Ia-ti mai bine RE Gold Edition .

14. #234 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Decizii Gamingwise

Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Ia-ti mai bine RE Gold Edition .
    +1

15. #235 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Multumesc de sfaturi , un coleg mia zis ca dlc-urile pe care le are RE5 in plus sunt foarte bune.

16. #236 SP
    Ce recomandati dupa 2 platine grele(Vanquish & MGS 4):
    Sa termin plat la Prototype care sta la 40% de 2 ani , Batman AC sau Nfs Shift care si el e de cateva luni la 20%?Chiar nu stiu

LE: Master Jedi vorbesti serios?Cum adica nu il gasesti?

17. #237 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Prototype. Du-te si cauta cele 200 orbs si la sfarsit aflii ca ai ratat una si nu ai nici o sansa sa o mai gasesti, asa cum am patit eu de alt fel

18. #238 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Batman: Arkham City.

19. #239 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Ce recomandati dupa 2 platine grele(Vanquish & MGS 4):
    Sa termin plat la Prototype care sta la 40% de 2 ani , Batman AC sau Nfs Shift care si el e de cateva luni la 20%?Chiar nu stiu

LE: Master Jedi vorbesti serios?Cum adica nu il gasesti?
    Termina Prototype

20. #240 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    v-a ridicat rasko mingea la fileu cu DMC..va faceti ca n-auziti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast