Fifa 11 - Am terminat primul sezon pe locul 4 in ITALIA. E frumos modul in care lupti in campionat , nu te mai poti detasa la 20 de puncte de locul 2 cum era inainte , este o lupta continua pana in ultima etapa , ai zile de transfer - day by day , nu ca la fifa anterior doar in ziua meciului puteai face si aflai daca vine jucatorul dupa urmatorul meci ... dar din pacate are si bug-uri dispare jucatorul in arena , apare , mici bug-uri asta e . Gameplay-ul este mult mai real asta e un + . Iar un minus ar fi ca l-am luat zona 3 si trebuie sa fac cont separat pe Asia , la World cup nu a fost nevoie si e tot zona 3 . On PS3
Uncharted 2 - Real , frumos , E ok l-am terminat pe primul apoi am inceput 2ul imediat , si am observat cu placere ca grafica a suportat un update considerabil , buguri pana acum nu am avut dar din pacate nu se joaca nimeni online este gol serverul .
GOW3 - L-am cumparat dupa ce termin uncharted-ul vreau sa il joc ...
THE END
resident evil 4 -pe gamecube
killzone liberation-psp
twisted metal -ps 2
cam asta joc momentan .simultan pe astea 3 platforme
Dragon Ball Z Tenkaichi Tag Team- Jocul asta e extraordinar, e ceea ce lipsea pentru Psp ( in materie de Dbz ). Lovin' it.
Iron Man @PC cam dezamagit sa fiu sincer... singurul lucru cat de cat bun in jocul asta este gameplay-ul...
Bookmarks