Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 226 of 540 FirstFirst ... 126 176 216 224 225 226 227 228 236 276 326 ... LastLast
Results 4,501 to 4,520 of 10793

Thread: Ce te joci -> Acum!

1. #4501 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by tomaobiwan View Post
    killzone 2 ( extraordinar joc)
    Neaparat sa il termini si pe Elite. Asaltul final este unul dintre cele mai intense momente traite de mine intr-un FPS. Absolute madness. Pacat ca, conform GG, mai mult de jumatate din 3 milioane de playeri nu au terminat campania SP.

2. #4502 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Neaparat sa il termini si pe Elite. Asaltul final este unul dintre cele mai intense momente traite de mine intr-un FPS. Absolute madness. Pacat ca, conform GG, mai mult de jumatate din 3 milioane de playeri nu au terminat campania SP.

Tomita ma?
    Pe elite? Esti fumat draga?

3. #4503 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Am sa incerc dar nu promit nimic.Am multe de recuperat in privinta jocurilor ps3 si rasko nu ma slabeste deloc -trebuie sa joci si aia si ala .... -

4. #4504 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Deadliest Warrior

5. #4505 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Uncharted 2 deja am ajuns la capitolu 17 maine il termin si incep la crushing

6. #4506 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    X-Men Origins: Wolverine @ PS3.

7. #4507 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Mass Effect. Sunt fascinat.

8. #4508 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    God of war 3 ( <3 dudel )+ Superstars V8 @ PS3
    Dawn of War 2 @ PC :X

9. #4509 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    FIFA 11 multumita lui Vali

10. #4510 SP
    Member PumaS's Avatar
    Fifa 11 - Am terminat primul sezon pe locul 4 in ITALIA . E frumos modul in care lupti in campionat , nu te mai poti detasa la 20 de puncte de locul 2 cum era inainte , este o lupta continua pana in ultima etapa , ai zile de transfer - day by day , nu ca la fifa anterior doar in ziua meciului puteai face si aflai daca vine jucatorul dupa urmatorul meci ... dar din pacate are si bug-uri dispare jucatorul in arena , apare , mici bug-uri asta e . Gameplay-ul este mult mai real asta e un + . Iar un minus ar fi ca l-am luat zona 3 si trebuie sa fac cont separat pe Asia , la World cup nu a fost nevoie si e tot zona 3 . On PS3

Uncharted 2 - Real , frumos , E ok l-am terminat pe primul apoi am inceput 2ul imediat , si am observat cu placere ca grafica a suportat un update considerabil , buguri pana acum nu am avut dar din pacate nu se joaca nimeni online este gol serverul .

GOW3 - L-am cumparat dupa ce termin uncharted-ul vreau sa il joc ...

THE END

11. #4511 SP
    Banned hayabusa's Avatar
    resident evil 4 -pe gamecube
    killzone liberation-psp
    twisted metal -ps 2

cam asta joc momentan .simultan pe astea 3 platforme

12. #4512 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Resistance Retribution@PSP (doh)
    Al naibii joc,zici ca este endless

13. #4513 SP
    Member TheQuiet1N's Avatar
    fallout 3 @

14. #4514 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sport Champioooooons!!! yeah!

15. #4515 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Dragon Ball Z Tenkaichi Tag Team - Jocul asta e extraordinar, e ceea ce lipsea pentru Psp ( in materie de Dbz ). Lovin' it.

16. #4516 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Iron Man @PC cam dezamagit sa fiu sincer... singurul lucru cat de cat bun in jocul asta este gameplay-ul...

17. #4517 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Dirt 2 Pc ..

18. #4518 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Tekken 6

19. #4519 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Uncharted 2 deja am ajuns la capitolu 17 maine il termin si incep la crushing
    gata platina,ma apuc de Batman AA

20. #4520 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Splinter Cell: Conviction

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.