Red Dead Redemption
Rejoc Another Century Episode 2 dar am facut rost de Special Vocal Edition and am replaying with that.
De data asta am ales Dragonar-1 Custom, care este destul de impresionant are atacuri bune melee si range plus o mobilitate excelenta:
Pacat ca tipul din video-ul acela nu stie juca prea bine... sa numai vorbim ca si-a ales prost control scheme-ul (sunt 2 control scheme-uri pentru a folosi armele iar cel din video-ul acela este limitat).
Nu pot sa-l compar inca cu BFBC2 pentru ca joc singleplayer care nu e facut de dice. Desigur stiai astaPot sa compar gameplay-ul cu modern warfare 2, este exact acelasi stil liniar doar ca e mai captivant. Spun mai captivant pentru ca are o doza mai mare de realitate si nu se bazeaza pe o conspiratie fictionala. Nu vreau sa pun spoilere. Sunetul deocamdata pe mine m-a impresionat cel mai tare si pot clar sa confirm ca e piesa de rezistenta(in singleplayer, repet!). Ce m-a enervat pana acum este lipsa AA-ului, cateva texturi sterse si exploziile care par imprumutate de la un shooter din 2004. Oricum deabia am inceput sa-l joc revin in vreo 2 ore dupa ce-l termin -LlolL-.
un sfat pentru cei care acuma desigileaza jocul. Incepeti pe hard, e mult prea usor!
In sfarsit, am inlocuit raposatul xbox 360!Drept urmare incerc sa recuperez:
Alan Wake si Splinter Cell Conviction-
Dar cum ps3-ul ramane febletea mea, nu puteam sa-l tin deoparte. Asadar:
Fifa 2011 si Castlevania Lords of Shadow-![]()
Starcraft 2 @ Battle.net
S-a pus praful pe consola de cand am primit jocul, cum ma si asteptam sa se intample.
Bookmarks