Crysis @pc pe ATI 5970+5870 IN trifire max out merge excelent :) Astept inca 2 monitoare pt eyefinity .
Printable View
Crysis @pc pe ATI 5970+5870 IN trifire max out merge excelent :) Astept inca 2 monitoare pt eyefinity .
Mafia 2 @ :psx:
Darksiders,insa m-am impotmolit la guardian tower in The Black Throne,nu pot sari pe robot:(
Deci,tin mai mult apasat pana sa o fac nu?Sau dupa?Multumesc frumos
TrackMania Nations on PC
Amnesia The dark descent - PC. Superb :x
Mafia 2 Jimmy's Vendetta dlc @ Xbox 360 - very nice, lots of content...me likey :cheerjump:
Am terminat acum cateva zile God of War 3 pe dificultatea hard fara nici un upgrade(viata, magie, arme, items). A fost un run prin de adrenalina, dar nici nu se poate compara cu ceea ce am inceput aseara:
God of War 3 @ chaos dif.... Vorbele sunt de prisos, cred ca daca reusesc sa il termin va fi cel mai greu lucru din viata mea de gamer. Fiecare lupta, fiecare inamic trebuie tratat cu lupa si miscarile lui Kratos calculate la micron(chiar si luptele cu pasarile alea nenorocite sunt infiorator de grele). Aseara am ajuns la dl. Hades si dupa ce am murit de 15 ori m-am culcat. :cheerjump::kratos::cheer: Sfat pentru masochistii precum subsemnatul: L1 is your best friend. <:-P
Metro 2033 @ Xbox 360
Lego Indiana Jones:The Original Adventures DS ,Nu pot sa trec de Canion of the crescent Moon acolo cand sunt pe masini si trebui sa il omor pe cel care e pe masina cealalalta nu pot sa il impusc
Ferrari Challange @ PS3 ..pfz
Enter the Matrix @ PC
FIFA 10 @ Xbox 360.
Red Dead Redemption @:psx:
Din cat am jucat pana acum pot spune ca e un joc care nu trebuie ratat deloc...
M-am apucat sa caut jocuri din colectie care nu le-am jucat, am dat peste Darksiders. Foarte tare jocul.
CoD:Modern Warface @ PC .. :)