Pe PC. Nu stiu nimic de console.
Printable View
Pe PC. Nu stiu nimic de console.
Gothic 3 Forsaken Bugs.... vreau sa zic Gods.. @PC pana acum ingrozitor...
Heroes of Newerth @ PC LAN party :X
10 - grafica
10 - animatii
10 - sunet
UN MARE 4 GAMEPLAY ...omor un wizzard cu witch hunter din 2 hituri doamne.Ma bufnit si rasu cand il omoram pe un prieten din 2 hituri si nu stia ce sa intamplat :))
Cu plata :) ...da nu se merita trust me...mai bine te bagi la League of Legends ( free )
Eu am ramas tot la DOTA (on DOTALEAGUE), le-am jucat si pe cele mentionate sus, dar tot la dota am ramas! :D
Fallout 3 @ :psx:
Halo Wars :xbox:
NFS Shift @ :xbox:
BFBC2 @ pc super joc .
MAFIA II @ 360. O experienta extrem de interesanta si placuta acest joc. Visuals de nota 20 si un feeling de "real world" pe care nu l-am mai intalnit in absolut nici un alt joc pana acum. Recomand tuturor, este un must have! :)
Alien Breed: Impact @ :psx:
Yakuza 3 @ PS3
Thanks, consol3! :)
Prince Of Persia @PS3
fifa 11 demo @PS3, cred ca nu o sa mai bag vreun disc in consola, bineinteles pana apare fifa11 :d
BlazBlue Calamity Trigger - superb pana acuma i love the story mode XD. Pana acuma ma descurc binisor cu Noel can't wait to unlock more XD. Op-ul deasemenea demential (i never skip it XD), mai ales ca este cantat de Kotoko una din solistele mele favorite japoneze:
http://www.youtube.com/watch?v=LG-5GcpnLAE
Cat despre gothic 3 forsaken bugs (acuma sunt sigur ca se scrie corect bugs nu Gods), am renuntat este de nejucat din cauza bug-urilor, am incercat tot felu de patch-uri, ce se repara intr-unul strica altceva si tot asa, este de nejucat.... voice acting-ul ingrozitor, grafica lasa de dorit din cauza bug-urilor si lipsei de optimizare... ce mai pe bune este cea mai mare atrocitate ce am vazuto in gaming ...