Batman AA -PS3
Street Fighter 4 @ Xbox 360
Lord of the Rings Conquest @ Xbox 360
Tekken 6 @ Xbox 360
un trio d jocuri bune
+ vreau sa vad si eu arcade-urile de pe site![]()
Tekken 6 @ Xbox 360
Lord of the Rings Conquest @ Xbox 360
SF4 l-am terminat aku cateva zile si nu prea mai am ce face p el ...![]()
Am primit de la CG Modern Warfare 2 si nu vreau sa intru cu capul inainte in el. Joc Modern Warfare 1. Ma omoara acest joc.... ma termina sufleteste misiunea Heat. TREBUIE sa termin acest joc! Nu ma las...
Banuiesc ca esti la partea aia cu 4 minute. Eu iti recomand sa nu incerci sa fugi si sa speri ca o sa reusesti. Stai cu sniper-ul intr-un hambar si cheama airstrike-uri in continuu pe campul din fata. Dupa vreo 2 minute de facut asa, inamicii o sa se opreasca brusc din respawn si o sa poti fugi aproape liber. Dupa aceea trebuie doar sa ajungi in timp la EZ.
Good luck!
final fantasy tactics, poate de data asta am sa ma si tin de el si am sa il termin ca este a 4 oara cand il reincep...
inapoi la Midnight Club LA ...un joc efectiv facut de maimute,terminat aceleasi tournaments de 6 ori,facut trofeu de 180 de wins dar nici 1 din cei 5 campioni nu a sunat,si dupa ce am jucat peste 50 de curse cu motoru' ...trebuie sa ma intrec cu andrew si ma pune sa ma antrenez...daca luai o maimuta si o bateai cu bata pana sarea acadele din ea si cred ca iesea un joc mai logic.
...ca să nu postez de mai multe ori:
- Tekken 6 鉄拳 (online)@X360 - ####/####
- Ikaruga 斑鳩@XBLA - 175/200
- Bust-a-move Live! パズルボブル (online)@XBLA - ###/###
- The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon@X360 - 950/1000
- Marvel Ultimate Alliance 2@X360 - 70/1250
- The Saboteur@X360 - 0/1000
...doar azi am �nceput să-l joc și n-am ajuns prea departe. Eu unul IUBESC super eroii! Pentru mine e un joc excelent, ce �mbină mai multe elemente. Are și trivia (foarte fun- și actualizată), super eroii pot interacționa �ntre ei, fiecare are un sistem personalizat de level up...și te simți mereu ca �ntr-un comic book
Poți forma echipe de c�te 4 (poți să-i combini cum vrei tu - dar e mai fun să vezi echipe complete). Jocul are c�teva DLC-uri (�ncă nu știu ce-i cu ele 100%) dar din c�te-am văzut este unul cu Juggernaut
Ai o mulțume de super eroi - asta e cel mai important -
...mai multe, deocamdată, nu știu să-ți spun. Dacă vreic eva profi. caută un review făcut de specialiști![]()
Bookmarks