BIA:HH si ceva GTA IV.
Ma seaca ca nu imi permit deocamdata un LCD.E enervant sa joci BIA:HH pe Tv normal.Deabia vad pe rezolutia tv-ului inamicii de la departare.
BIA:HH si ceva GTA IV.
Ma seaca ca nu imi permit deocamdata un LCD.E enervant sa joci BIA:HH pe Tv normal.Deabia vad pe rezolutia tv-ului inamicii de la departare.
Dead Space si la mine, este excelent pana acum. Un singur minus i-am gasit, n-a reusit sa ma sperie inca
P.S.: N-am putut rezista sa nu iau Scorpion Suit-ul.
huo m� neinfricatilor!Daca il jucati in ambientul necesar (aka bezna in camera, home alone, singuri si nedisturbati de alte caractere neimportante) mai devreme sau mai tarziu o sa va vina randul sa sariti din scaun. Nush cat de important este "vizualul" pe cat este sound-ul creat de unii monstruletzi la anumite faze in joc. Jucati-l in continuare si veti vedea!
![]()
eu m-am speriat o data... ca nu reuseam sa mai scap de un animal care ma facuse cina... nu stiam pe ce buton sa apas ca sa il dau jos de pe mine
E drept, dupa cum ii spuneam si lui Mo eu l-am jucat si pe fuga sa il termin ca nu am stat decat 2 zile in weekend si am fost nevoit sa mai joc si ziua, dar oricum, e superb
![]()
Mai joc putin Dead Space cat sa il termin a doua oara si dupa bag Far Cry 2 pe care l-am luat azi.
Far Cry 2 - sincer nu prea am cuvinte sa descriu cat de superb e. Ei bine am cuvinte dar nu am timp..
Ca si Dead Space - must have la patrat!!!
Bookmarks