Demon's Souls.
E uimitor feeling care ti l ofera acest joc, satisfactia care o ai cand omori un boss (mai ales daca o faci fara sa mori), si cat de des mori.
Demon's Souls.
E uimitor feeling care ti l ofera acest joc, satisfactia care o ai cand omori un boss (mai ales daca o faci fara sa mori), si cat de des mori.
Mirror's Edge,Assasin Creed II si Modern Warfare 2 !!!
Toate sunt superbe!
ON Xbox 360(The Best console ever!)
Parerea mea! (Nu vreau sa fac flame!)
Perfect Dark Zero - hartile si vocile sunt cam slabute, se vede ca e o echipa mai de "amatori" in spate, in schimb motorul grafic e foarte tare, e peste Quake4, daca aveau niste "level designeri" profesionisti, cativa actori seriosi pt voci si un scenariu un pic mai complex chiar ca era "perfect". Asa cum e acum e destul de mediocru, insa mie imi place, in fiecare zi bag o misiune - alfel cred ca soma xbxoul cu lunile.
Dead Space on Xbox360..... Initial nu ma atras , insa cand am auzit ca apare 2-ul am zis sa incerc si primul care m-a impresionat
![]()
Mass Effect sunt destul de multumit de joc pana acuma are mici defecte dar pot fii trecute cu vederea. Gameplay-ul este bun grafica/sound-ul deasemenea si un story atractiv lucru de care nu am mai avut parte de la Freelancer. Este hazliu sa ai Alieni cu tine in jocu asta, mi se pare comic mai ales in lift mai totdeauna cand ii vad mai ales pe Wrex imi vine sa rad.
Ploaia Grease potriveste cu vremea din Bucuresti,jocul este exact ce asteptam,e genul meu de joc.Cel mai bun titlu din 2010 jucat pana acum si m-a bucurat mult "bucata de origami din carcasa"
My last things:MUST HAVE![]()
Mass Effect 2 i love it XD.
+ starts off with a bang.
+ character import.
+ improved gameplay.
+ DLC's especially blood dragon armor.
- none so far.
Picture 1 Wesker Deja Vu oO
Bookmarks