Infamous 2 si e tare fain![]()
Dead Space...nu am mai tresarit(mint... SPERIAT
) intr-un joc de la Resident Evil 2...ATMOSFERA din jocul asta spulbera orice rival.
![]()
Mai-Otome: Otome Butou Shi (joc in mod original de PS2) really having fun with this XD.
Pentru cei curiosi gameplay video cu doua din caracterele mele favorite:
Nu sunt facute de mine, personal joc mult mai bine. Trebuie sa-mi iau inca in HDD... sa-mi fac propriile inregistrari...
Infinite Undiscovery @ 360 - un joc absolut superb si foarte under rated. Este exact RPG-ul pe care il cautam, dupa ce am terminat Lost Odyssey.![]()
^ArcaniA Gothic 4 pe PC sau Xbox360 ? pe Xbox360 ii destul de rau... iar pe PC fara ultimul patch nici nu trebuie incercat, cu patch in schimb se repara multe sau mai bine zis aproape toate probleme.
@Strike: pe xboxoricum faptul ca diverse obiecte cu care interactionezi nu au nici un efect asupra ta tot stupid se cheama. la fel ma enerveaza faptul ca nu poti sa inoti si ca nu poti sa sari pana la un ledge, sa te prinzi de el si apoi sa te cateri
on-topic: Angry Birds @ iPod Touch
^Desi nu am dovezi, sunt destul de sigur ca vina pentru toate probleme acestea o are Jowood, au facut acelasi lucru ca si cu Gothic 3 au grabit iesirea pe piata a unui joc neterminat, este clar din moment ce interactionezi si exista toate animatiile acelea ca in mod normal ar fi trebuit sa se faca totul prin interactiuni, cu toate acestea cel putin pe PC aproape fara bug-uri am reusit sa ma bucur cat si cat de joc.
Bookmarks