Darksiders 2
"Congratulations! You have been chosen to take part in the God of War: Ascension Multiplayer Beta Trial. The goal of the Beta is to get feedback on the overall experience from you, the first to try the debut of multiplayer to God of War. Please visit PSN Beta for more information." ATAT
XBOX: Forza 4, Clash Of Heroes, Brutal Legend, Nexuiz
PC: Halo 2 (urmatoarele din serie isi asteapta randul pe XBOX), GT Legends, Fallout 2
cate 10 min fiecare
Eu ma strofoc la Batman AC pe Hard si nu ma lasa FIFA13
Iar coada s-a facut lunga de carcase in tiplatot fifa e de vina
Street Fighter X MegaMan@PC
Killzone 3, sincer nu ma aşteptam sa fie at�t de frumos, grafica superba plus inteligenta artificiala care bate la fund multe jocuri. Mulţumesc inca o data userilor care mi-au recomandat acest joc! Superb
joc dragon;s dogma, am bagat cred vreo 10-12 ore0n joc si e foarte bun, am un fighter de lv 31, dar cred ca-l facwarrior, imi plac sabiile dual-hand![]()
Fifa 13@PS3, primul Fifa de la 08 incoace pe care il joc mai mult de o saptamana. Mi-am adus aminte cat de fun si totodata addictive poate sa fie un Fifa, dar sincer, nu-mi pare rau deloc.
Am in raft AC3 de vreo saptamana si nici nu m-am atins de el. If anything Fifa 13 is saving me some money![]()
Bookmarks