Immortals Fenyx Rising pe Xbox
Grid - imi mai trebuie 30 k pentru ultimul trofeu ( urat din partea Codemasters sa faci un achievement arround the globe).
In tandem Resident Evil 7 si Biomutant ( m-am cam plictisit de el)
Assassin's Creed IV: Black Flag - NSW
Hood: Outlaws & Legends - PS4 (mai mult în weekend)
Am început și Red Dead Online pe PS4.
Mi-am luat Doom Eternal si in paralel cu el mai bag sesiuni de Division 2 cu clanul de compatrioti.
Da, si eu vreau sa incep Doom Returnal.Vad ca copiaza dupa blu-ray vreo 12 gb si face update de aproape 40 gb. Eu am internet limitat unde sunt
Pe langa altele butonez la greu Streets of Rage 4 de cand cu noul DLC. Cine il are sa ne bagam la cateva runde de survival?
De luni am inceput sa joc Yakuza like a Dragon pt. PS5. Dupa un inceput pe care eu il consider lent si cu foarte multa palavrageala in sfarsit devine interesant si apuc si eu sa explorez. Fiind primul meu joc Yakuza sunt nefamiliarizat si nu am avut asteptari, l-am luat pentru rating-ul foarte bun. Jocul in sine il consider o mare panarama (in sensul bun), am avut doze copioase de ras. Exact de ce am avut nevoie dupa Returnal.
Exemplu de misiune haioasa si care totodata te face sa te gandesti la ce fetish-uri au japonezii
Resident Evil 6. Excelente campaniile lui Leon și Chris.
O chestie șocantă, așa ca un deja-vu, e că virusul infecțios se numește C-Virus și e lansat în China cu ajutorul unei rachete. Foarte încărcat de acțiune și plin elemente noi comparativ cu 4 și 5. Boss fight-urile sunt incredibile, dar în același timp echilibrate și inteligent făcute, fără momente frustante și inutile.
După 4, mi se pare cel mai bun din serie. Genul de joc rar, apărut cu mult timp înaintea vremurilor lui.
Bookmarks