Battle Fantasia (バトルファンタジア)@X360 - 870/1000
..haha!
Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction si pot sa spun ca am ramas fara cuvinte. Nu m-am simtit de mult asa de bine.
CoJ e un joc dragut, diferit de orice shooter care e acum pe piata + multiplayerul are multe moduri din care poti alege mai ales modul Wild West Legends si Wanted+Team Wanted care sunt foarte addictive si te vor tine conectat mult timp.
Ontopic
Star Wars - Force Unleashed
Dead Space @Xbox 360
Un joc care-si face loc usor usor in Top 5 all time pentru mine. Audiologurile imi aduc usor aminte de Bioshock, dar no offence, atmosfera din DS m-a prins mai mult. Unde mai pui si interfata aia in care totul pare natural in jurul tau.
Eu sunt si un pic mai sadic. In sensul ca atunci cand teoretic un om normal s-ar speria, pe mine ma buseste rasul, si incep sa zambesc usor savurand mintile bolnave ale creatorilor jocului.
Totusi, imi place ca inainte sa intru intr-o camera cu "galagie" ma dau de vreo 3-4 pasi in spate, ma uit in jur, si mi-e frica (instinctiv) sa inaintez.
Super joc!
Sacred 2 daca jocu ii pe jumatate la fel de tare ca intro-ul ma asteapta un joc fain XD
Road to level 65 (banuiesc ca stiti jocul)
La ce Multiplayer game mode castigi cel mai mult XP?
Bookmarks