Asa, ce m-am jucat eu lately:
Resistance Retribution: mi-a fost de ajuns o misiune ca sa-mi dau seama ca vreau de fapt sa joc ceva pe un ecran mai mare.
Red Alert 3: jucat cateva misiuni, acelasi gameplay invechit, boring. Next:
COD5: terminat jocul in sfarsit, dupa ce am reluat salvarea de anul trecut. Multiplayer? Nah, mai bine Killzone 2, insa aman deocamdata si trec mai departe:
Fallout 3: mi-am pus toate DLC-urile, reluand salvarea de anul trecut. Insa, frate, jocul nu e fastpaced enough incat sa ma tina prins. Stau in pipboy-ul ala mai mult decat in gameplay. Vrei sa schimbi arma? Intra in pipboy. Vrei sa restore hp? Intra in pipboy. Vrei sa vezi ce questuri ai? Intra in pipboy. Vrei sa vezi harta? Intra in pipboy. Nush ce sa zic, daca ar fi singurul joc de pe pamant, poate as avea rabdarea necesara, dar dupa frenezia din COD5 nu pot vedea Fallout 3 decat ca pe un joc D&D in care-ti ia 7 ture sa omori un schelet, comparativ cu macelul din Diablo 2 unde puneai totul la pamant in cateva secunde. Next:
Wipeout HD Fury: hai sa iau si addonul daca tot am si originalul, insa dupa 10 minute in care incerc 2-3 trackuri si moduri de joc ajung la concluzia ca nu e pt mine si ca l-am luat ca si pe primul doar pt show off.
Hm, what else? Aaa, mi s-a pus pata, imi iau Guitar Hero. Insa ia-l de unde nu-i, ca nicaieri nu gasesc varianta pe care-o vreau, asta dupa cateva comenzi, telefoane si alte dezamagiri. La toti apare pe stoc, cand de fapt nu e. Vorbesc de GH3 Xbox360 cu doua controllere. Astfel ca mi-am facut precomanda la GH5, mai ales ca arata cool chitara.
Aseara am scos volanul de xbox de la naftalina, l-am sters de praf si am dat cateva ture pe autostrada cu Murcielago in Midnight Club L.A.
Iar acum astept sa soseasca Wii MotionPlus sa bag niste Wii Sports Resort si Grand Slam Tennis. Plus ca apare Fat Princess joi acum, ceea ce se anunta ft fun.
Mda, dupa o perioada lunga in care nu am deschis nicio consola, imi veni cheful de joace, dar na, perioada e saraca, insa mult nu mai e pana intram in Fall 2009.![]()
Bookmarks