Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 121 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 ... LastLast
Results 821 to 840 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #821 SP
    Member Dasani's Avatar
    [url]

2. #822 SP
    Member Aquashark's Avatar
    am jucat azi cateva ore vs oponenti umani pentru prima oara.. jocul nu mi-a lasat o impresie initiala foarte buna.
    nu are acelasi feeling super responsive ca MK3/MK2.. si ma refer strict la engine.

- jocul e clar bazat foarte mult pe MKvsDC (aka gameplay 3D restrictionat la 2D), ceea ce nu mi se pare tocmai in regula
    - miscarile normale sunt foarte domoale si au o combinatie ciudata de recovery sau startup mare
    - hitbox-urile sunt ciudate/neclare in anumite momente
    - ground game-ul se bazeaza mai mult pe target combos care se pot wiff-ui in full sequence (cam stupid din punctul meu de vedere)
    - dash-urile arata floaty si sunt cam scurte, parca nu ajuta la cresterea vitezei in joc

totul insumat intr-un singur cuvant: clunky.

sper sa-mi schimb cu timpul parerea si sa ma pot obisnui pana la urma cu stilul asta mai bizar. mai ales pentru ca imi plac caracterele foarte mult si am fost fan inrait MK1-3.

3. #823 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    am jucat azi cateva ore vs oponenti umani pentru prima oara.. jocul nu mi-a lasat o impresie initiala foarte buna.
    nu are acelasi feeling super responsive ca MK3/MK2.. si ma refer strict la engine.

- jocul e clar bazat foarte mult pe MKvsDC (aka gameplay 3D restrictionat la 2D), ceea ce nu mi se pare tocmai in regula
    - miscarile normale sunt foarte domoale si cu recovery mare
    - ground game-ul se bazeaza mai mult pe target combos care se pot wiff-ui in full sequence (cam stupid din punctul meu de vedere)
    - dash-urile arata floaty si sunt cam scurte

sper sa-mi schimb cu timpul parerea si sa ma pot obisnui pana la urma cu stilul asta mai bizar. mai ales pentru ca imi plac caracterele foarte mult si am fost fan inrait MK1-3.
    It's a freakin' demo man...

Are intr-adevar si parti mai putin bune dar una peste alta stim cu totii ca jocul final va fi cu mult imbunatatit. Nu stiu cat de mult la engine insa nu tuturor li se pare ca e ceva foarte in neregula cu el...

Overall, eu unul abia astept full game si abia dupa sa pot "accepta" reviews

4. #824 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post

- miscarile normale sunt foarte domoale si au o combinatie ciudata de recovery sau startup mare
    - dash-urile arata floaty si sunt cam scurte, parca nu ajuta la cresterea vitezei in joc

Mk-uri mai bune ca MK 2 si MK 3 ( UMK ) nu vor mai exista niciodata !

5. #825 SP
    Member Ares's Avatar
    oarecum de acord cu cyrax , dar inca de la bun inceput se stia ca mk9 va fi facut pe motor UT3 precum mk vs dc , dc mira pe toata lumea ca seamana la gameplay cu mk vs dc?

asemanarea cu mk vs dc este buna sau este rea? mie personal imi place jocul si cred k versiunea finala o sa fie mai buna decat versiunea demo.

6. #826 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dar MK4 de ce nu v-a placut verilor? Eu pe ala l-am jucat cel mai mult

7. #827 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Dar MK4 de ce nu v-a placut verilor? Eu pe ala l-am jucat cel mai mult
    Am vrut sa spun ca si mk4 s-ar putea sa depaseasca mk9 dar inca nu ma arunc in declaratii Versiunea arcade MK 4 este bestiala.

8. #828 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    N-am jucat MK4 arcade dar sunt printre cei care cred ca fighterele 2D ruleaza cel mai fin...

9. #829 SP
    Member thegame's Avatar
    @ Ares ce treaba are motorul grafic cu gameplay'u ? ... nu pot sa inteleg

10. #830 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by thegame View Post
    @ Ares ce treaba are motorul grafic cu gameplay'u ? ... nu pot sa inteleg
    nu are nici o treaba , m-am referit la faptul ca mk9 seamana la gameplay cu mk vs dc ptr ca amandoua sunt pe motor ut3 si au cam acelasi gameplay , asta referitor la "- jocul e clar bazat foarte mult pe MKvsDC (aka gameplay 3D restrictionat la 2D), ceea ce nu mi se pare tocmai in regula"

ciste tot inainte sa faci legaturi rapide , se pare ca daca te grabesti iti da cu virgula

GAME OVER

Insert coin....

11. #831 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Pe ce data se va lansa jocul mai exact?

12. #832 SP
    Member thegame's Avatar
    pe 19 aprilie adica luna asta ...

13. #833 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Am jucat si eu astazi "versus real people" si pot spune ca este destul de ciudat la gameplay. Sunt perfect de acord cu ce a scris Aquashark mai sus.

14. #834 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by thegame View Post
    pe 19 aprilie adica luna asta ...
    21 aprilie in europa daca nu ma insel, 19 US...

15. #835 SP
    Cum adica "versus real people"? Au bagat demo multiplayer sau.... ca n-am mai intrat de ceva vreme

16. #836 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Cum adica "versus real people"? Au bagat demo multiplayer sau.... ca n-am mai intrat de ceva vreme
    Adica probabil s-a vazut cu niste tovarasi si s-au jucat versus offline. Nu exista online multiplayer in demo!

17. #837 SP
    Pai... wait! Merge multiplayer offline in demo?! WTF eu de ce nu stiam?!?!?!?!?!

18. #838 SP
    Member Aquashark's Avatar
    *facepalm*

19. #839 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Stie cineva cand apare demo-ul pentru xbox?

20. #840 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Pai... wait! Merge multiplayer offline in demo?! WTF eu de ce nu stiam?!?!?!?!?!
    Trist

Merge, schimbi sus de la 1 player la 2 si joci la dublu cu altcineva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 121 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 ... LastLast