[url]
am jucat azi cateva ore vs oponenti umani pentru prima oara.. jocul nu mi-a lasat o impresie initiala foarte buna.
nu are acelasi feeling super responsive ca MK3/MK2.. si ma refer strict la engine.
- jocul e clar bazat foarte mult pe MKvsDC (aka gameplay 3D restrictionat la 2D), ceea ce nu mi se pare tocmai in regula
- miscarile normale sunt foarte domoale si au o combinatie ciudata de recovery sau startup mare
- hitbox-urile sunt ciudate/neclare in anumite momente
- ground game-ul se bazeaza mai mult pe target combos care se pot wiff-ui in full sequence (cam stupid din punctul meu de vedere)
- dash-urile arata floaty si sunt cam scurte, parca nu ajuta la cresterea vitezei in joc
totul insumat intr-un singur cuvant: clunky.
sper sa-mi schimb cu timpul parerea si sa ma pot obisnui pana la urma cu stilul asta mai bizar. mai ales pentru ca imi plac caracterele foarte mult si am fost fan inrait MK1-3.
It's a freakin' demo man...
Are intr-adevar si parti mai putin bune dar una peste alta stim cu totii ca jocul final va fi cu mult imbunatatit. Nu stiu cat de mult la engine insa nu tuturor li se pare ca e ceva foarte in neregula cu el...
Overall, eu unul abia astept full game si abia dupa sa pot "accepta" reviews![]()
oarecum de acord cu cyrax , dar inca de la bun inceput se stia ca mk9 va fi facut pe motor UT3 precum mk vs dc , dc mira pe toata lumea ca seamana la gameplay cu mk vs dc?
asemanarea cu mk vs dc este buna sau este rea? mie personal imi place jocul si cred k versiunea finala o sa fie mai buna decat versiunea demo.
nu are nici o treaba , m-am referit la faptul ca mk9 seamana la gameplay cu mk vs dc ptr ca amandoua sunt pe motor ut3 si au cam acelasi gameplay , asta referitor la "- jocul e clar bazat foarte mult pe MKvsDC (aka gameplay 3D restrictionat la 2D), ceea ce nu mi se pare tocmai in regula"
ciste tot inainte sa faci legaturi rapide , se pare ca daca te grabesti iti da cu virgula
GAME OVER
Insert coin....
Am jucat si eu astazi "versus real people" si pot spune ca este destul de ciudat la gameplay. Sunt perfect de acord cu ce a scris Aquashark mai sus.
Cum adica "versus real people"? Au bagat demo multiplayer sau.... ca n-am mai intrat de ceva vreme
Bookmarks