Te asigur ca in Romania sunt mult mai multi fani ca tekken. Este si normal sa nu fie multa lume inscrisa...turneu demo cu 4 personaje...just hilarious. Ma intreb cata lume se inghesuia la tekken daca era un turneu doar cu steve , law , king si bob![]()
Da.. mai exact sa fie lag freeTare rau mi-a parut la SSF4 cand, la inceput /n-am mai jucat de multa vreme, poate intre timp s-a remediat/, era durere daca incercai sa faci un Endless Battle cu mai mult de 3 /maxim 4/ jucatori. Iar daca mai aveai si aroganta sa incerci sa folosesti headset.. era
In rest, de-abia astept sa-mi incerc fortele cu vechiul tovaras cristache.. I really miss his turtle kung-fu![]()
SSF4 are cel mai bun online ca lag dintre jocurile curente de pe console (aka not GGPO)daca il joci cu prietenii din romania.Dupa experiente cu MKvDC si mvc3, pot zice ca e absolut godlike in comparatie.Singura problema e cateodata, cand ne strangem 5, ca unui ia tot da eroare si trebuie sa tot refacem hostu, dar dupa ce merge, e super smooth pana la final.
Turneul se desfasoara pe versiunea demo pentru ca astea sunt regulile de la warner bros. In toate tarile in care se tine acest turneu se procedeaza la fel. Campionul din Romania se va intalni cu ceilalti castigatori din celelalte tari europene in Anglia in cadrul tuneului european. Acolo se va folosi varianta full a jocului.
all arenas SPOILERS
superb!
Cu siguranta vor fi mai multe arene via DLC...arene precum The Portal , The Tomb , The Pit III , Warrior Shrine , Wu Shu Academy nu ar trebui sa lipseasca din joc. Una peste alta arena cu cadavrul disecat este dementiala...cred ca acolo produc angajatii Lin Kuei cyborgii![]()
Si eu am primit telefon de confirmare de la ei pentru turneu, eram al 34-lea inscris deci mai sunt ceva locuri libere
Am primit si eu tel pt confirmare, presimt cel mai profesional turneu organizat pana acum
Rumor: Warner Bros. joining 'online pass' camp with Mortal Kombat | Joystiq
According to an email obtained from our source, which appears intended for retailers, WBIE won't be promoting the pass -- in fact, no reference to it will appear on the game's packaging. Instead, it is apparently providing retailers with details on the pass, including how to purchase a new one if you're buying a used copy of the game. Unsurprisingly, a new pass will run 800 Microsoft Points / $10 for Xbox 360 and PS3, respectively. We've contacted WBIE for comment on this information. You can find an excerpt from the retailer email past the break.Mortal Kombat, available on April 19 for the PlayStation 3 computer entertainment system and the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, includes a one-time-use registration code that gives players access to all online modes in the game. Players who do not have a code will get a free two-day trial of the online play and then be able to purchase the online modes for 800 Microsoft Points on Xbox LIVE Marketplace and $9.99 on the PlayStation Network.
AHHAHHAA foarte tare, m-am inscris acum 5 minute pe site la concurs, si acum 3 minute am fost sunat sa confirm. Cata rapiditate![]()
Sunt in proces de sufocare cu taxa aia, noroc ca nu tre sa o iei si la first purchase separat, ca atunci chiar era dat in extrem....
In schimb, daca se leaga de account atunci o sa fie super naspa pt anumiti oameni. La MKvsDC erau unii care faceau mii de conturi fake, ca sa poata sa traga firu sau cine stie ce prostii si sa nu ii afle lumea. Daca vor trebui sa dea cate 10$ pt fiecare cont, cam gore![]()
Bookmarks