Scuze pentru nestiinta, insa imi puteti spune si mie ce personaje sunt selectabile/jucabile in demo?
Pentru Xbox 360 a aparut cumva deja demo?
Thanks!
Stie cineva unde pot sa gasesc fightstick-ul oficial ?
@boga Eu am un fightstick, dar nu stiu daca merge cu MK pentru ca am vazut ca butoanele pe cel oficial sunt asezate super ciudat.
Mai bine renunti la idee, mai ales ca aparent se poate juca excelent si cu DS3. Cam greu de pus mana pe stick-ul oficial
@KingHate - Si eu am un Tournament de SF, dar aici e alta mancare de peste. Eu o sa-l joc pe controller si o sa fiu cu ochii in patru peste vreo 2-3 luni pe eBay.uk dupa un casual gamer nemultumit de achizitie![]()
Din ce am vazut pana acum , CYRAX , SCORPION si KUNG LAO vor ocupa primele pozitii in tier list. Go Cyrax go Cyrax GO !!!
Ghidul oficial zice ca Tsung si Kung Lao sunt top tier (da, au si-un tier list). Nu stiu ceva de-acolo conteaza, devreme ce jocu nici n-a iesit bine inca. Deocamdata, nu-s prea incurajat de cat de bine o sa se descurce jocul pe plan competitiv, dupa toate day 1 infinite-urile si glitch-urile pe care le-am vazut. E mai rau decat MvC3 in prima saptamana
EDIT: @cyrax, invata repede infinite-u de mai jos pana-l patch-uiesc. Poate castigi concursu de la lansare, daca n-au internet:
According to the guide! >
Plus cea mai tare reclama:Originally Posted by Sequel at TestYourMight MK9 Tier List taken from the Strategy Guide (PS3 score/Xbox 360 score):
TOP TIER:
Shang Tsung (165/158)
Raiden (161/154)
Kung Lao (159/152)
Nightwolf (158.5/151.5)
Johnny Cage (155/147)
Ermac (154/148)
Smoke (153/147)
MID TIER:
Kabal (145/138)
Liu Kang (142/136)
Kano (140.5/134.5)
Kitana (139/133)
Mileena (136.5/130.5)
Reptile (136/130)
Sindel (136/130)
Scorpion (135.5/129.5)
Sonya (134/128)
Stryker (133.5/127.5)
Sub-Zero (133.5/127.5)
LOW TIER:
Jax (131/125)
Jade (130.5/124.5)
Cyrax (125.5/120.5)
Noob (124.5/119.5)
Sektor (123/117.5)
**** TIER:
Baraka (112/106.5)
Kratos (107/---)
Sheeva (105/100)
Quan Chi (103.5/98.5)
Cyber-Sub Zero (101/96)
What they did was this:
-Assume players of equal skill
-Each character fought each character 10 times
-Players aren't scored against themselves
-10 fights X 27 matchups (28 characters-your own character=27 matchups)=Score out of 270
-The average number of wins is the number that listed (i.e. Ermac, on average, won against Baraka 7 times)
-Scores of 4-6 indicate no significant difference in the number of wins (aka no strong advantages/disadvantages in the matchup)
-Score of less than 4 indicates a significant disadvantage for the character in that matchup
-Score of more than 6 indicates a significant advantage for the character in that matchup
Example:
Ermac, against Baraka, has a score of 7. So, when fighting Baraka, Ermac has a significant advantage, and Baraka, against Ermac, has a score of 3 (won 3/10 against Ermac), is at a natural disadvantage when he fights Ermac.
Note: Total of 101-115 have most natural disadvantages, total of 148-165 have most natural advantages.
Super tare. Kung Lao kicks assAm si eu o comanda mai veche la guide-ul oficial.. sper sa fie mai folositor decat cel pentru SSF4.
Kratos vad ca n-o duce prea bine![]()
Cam aiurea chestia cu punchu-ul la el, o lovitura de a lui de sabie are aceiasi putere ca un pumn al Sonyei...
Ah, si niste testimoniale despre online-ul pe PSN:
MK9 online not looking good.
Sper sa faca ceva cu first day patch-ul ala.
Pai daca ar avea mai mult damage ar fi overpowered.
---------- Post added 19-04-2011 at 03:08 PM ----------
Si incep sa cred ca piratarea asta a fost un pic benefica pentru Boon & co. deoarece asa au aflat si ei bug-uri, probleme cu jocul si infinte-urile alea si le pot repara in patch.
nu as pune multa baza pe ce zic americanii.. majoritatea dintre ei sunt console scrubs care joaca pe wireless (on top of a **** internet infrastructure) care nu cunosc notiuni de baza gen ping
cu toate astea, nici track record-ul seriei MK in materie de netcode nu este cel mai stralucit.
Listed in DEX under "Predictability".Also... PSN players... as I'm sure you figured... PSN is LITTERED with Kratos players. Almost all of them run to him immediately if they lose their first match with someone else...LOL
Sper sa nu fie si online-ul astuia cum e cel de la Tekken... Din 10 meciuri, 7-8 se deconecteaza.
Probabil tine si de infrastructura, noi suntem printre primii din lume la viteza. Daca se face matchmaking pe zone, n-ar trebui sa avem mari probleme.
A plecat si Mortal Kombat-ul meu, am primit mail de la ShopTo. Pacat insa ca nu sunt sanse sa ne primim jocurile saptamana asta. (Cu exceptia celor ce il cumpara la lansare)
Bookmarks