mie mi se pare ciudat faptul ca raiden desi a aparut in trailerul de debut al jocului mk9 nu a mai aparut in nici un alt trailer, voua?
mie mi se pare ciudat faptul ca raiden desi a aparut in trailerul de debut al jocului mk9 nu a mai aparut in nici un alt trailer, voua?
exista alte MK-uri dupa 3? ah da, UMK3! cel mai reusit de altfel ca gameplay, dupa care s-a rupt filmul aproape definitiv. MK9 better deliver!![]()
Mortal Kombat: HD Arcade Kollection Is Confirmed | Gamemunition
Mortal Kombat: HD Arcade Kollection was a rumored game pack which included three classic Mortal Kombat titles (Mortal Kombat, Mortal Kombat II and Ultimate Mortal Kombat 3). All three titles were to be remade in High Definition and there were even rumors of a playable demo of the new upcoming Mortal Kombat 2011.
The title was considered a rumored project and gamers considered it to be cancelled. However, according to a freelance 3D artist the HD Arcade Kollection pack is a go. Patrick Delmastro has confirmed through his resume that he is working on the game. You can scroll down his resume to see the necessary information, it also mentions that the Arcade Kollection is going to be a PS3 exclusive only. That’s one more feather for Sony’s cap for the 2011 exclusivity war.
domnilor poate aberez dar sunt sigur ca majoritatea dorim editia de colectie si poate ne stragem mai multi si gasim o solutie sa avem jocul in ziua lansarii, ce ziceti?
cele bune....
Una din editiile de colectie, da. Poate chiar Tournament Edition
Cam greu la noi in ziua lansarii...
Si eu sunt pentru (consumul si legalizare ei) TE sau macar Collectors. Daca gaseste cineva o solutie o astept cu drag aici.
am intrebat la gameshop si astept cu nerabdare raspunsul , ma gandesc ca daca reusim sa ne strangem 20-30 poate merita ptr cineva efortul de a aduce jocul in ziua lansarii , in caz contrar o sa-l jucam dupa o saptamana(((((((
sub sloganul "rumeinia iz mai cantrii" nu cred ca rezolvam ceva.
dupa un mic schimb de replici acesta este raspunsul gameshop. pe data de 25.01.2011 vor afisa pretul ptr editia de colectie , ca si pret informativ aprox. 90 euro.
"Pentru niciun produs, niciodata, nu voi putea sa raspund ca va veni la timp pentru ca nu sunt Nostradamus
Rotitele sunt puse in miscare - avem contract oficial (certitudine), avem produsul in lista(certitudine), am cerut cantitate(certitudine), ne vor trimite la timp (sper), il vom aduce si il vom trimite la timp (sper).
Deci sunt 2 incertitudini in lant, in sensul ca asa ar trebui sa se intample dar pana nu ajunge la voi nu pot garanta acest lucru.
Cred ca si eu daca intreb "veti lua salariul in ziua in care este anuntat peste 2 luni?" imi veti raspunde ca asa ar trebui, ca asa s-a intamplat pana acum, ca nu sunt motive sa nu se intample, dar nu putem baga mana in foc pana nu se vede in cont"
Exclusive Mortal Kombat gameplay - Eurogamer Videos | Eurogamer.net
Chiar, n-am vazut/auzit nimic de Liu Kang pana acum![]()
Bookmarks