Holy mother of god ! De acord cu eagle. Devine un topic fun c�nd vă enervaţi şi faceţi chestii nebune şi postaţi după. :))
Mr. Ed Boon este responsabil,iţi zic sigur Tekken. :D
Printable View
Mda 185 a fost cum a fost dar 251 e bataie de joc. Nu cred ca am injurat la un joc mai mult decat acum, nu stiu cine e responsabil cu realizarea acestor imbecilitati dar sunt sigur ca i-am umplut destule frigidere sa-l tina vreo 3 ierni polare.
stai ca m-am uitat pe youtube la 269....O bombonica de challenge si ala. :|
Ce va mai place :D
Sunteti perseverenti nu asa. Keep up the good work! :)
Bai tocmai am facut 185. Mi-a luat vreo 10 minute, nu m-am enervat prea rau decat un ocazional "ntz"... nu stiu ce atata haz. Puradeilor!
Finala turneului PowerUp 2011, un set de meciuri la care am ramas masca. Va recomand sa le urmariti pentru ca merita. Daca asta am vazut la 2 saptamani de la lansarea jocului, la EVO o sa fie scandal mare.
Daca nu vreti sa vedeti toate meciurile (cei mai buni 8 jucatori) si vreti sa treceti direct la finala incepeti cu ultimele 5 minute din prima parte si continuati in partea a 2-a.
Justin.tv
La final dupa MVC3 este si un campionat 5v5.
O mizerie 251. Deja cred ca am facut in total vreo 2 ore de incercari si tot n-am reusit sa trec mai departe. O singura data am fost la un uppercut distanta. Si aici, ca la 185, dificultatea sporita provine din faptul ca nu iti poti alege personajul cu care sa faci treaba. Probabil ca daca reusesc sa trec de asta 300 o sa fie floare la ureche.
E tare ca dupa ce mi-am facut draci cu 250, vine 251 in care te mai bati si cu aia 2 inainte de Shao Kahn. Nu ca ar fi aia greu de batut, dar pierzi o groaza de timp la retry-uri...
La Shao Kahn am o noua strategie, stau destul de departe cat sa nu ma poata lovi cu barosul, crouch + block, astept sa faca Charge, apoi dau uppercut. Trebuie doar sa fii pe faza cand arunca cu barosul..
Vroiam sa fac trofeul ala cu terminatul ladderului pe extreme fara nicio continuare :|:|:|
Am facut aseara ala fara block :O) Pentru 251 o sa astept un walkthrough de la Tomita (:|
E vreo posibilitate sa setezi dificultatea la story mode dupa ce ai inceput sa joci acest mode? Efectiv nu snt in stare sa-i bat pe Skorpion si pe vrajitor cu Liu Kang... :%%
Nu cred, dar ce-i drept nici n-am incercat sa fac asta. Oricum, in story mode luptele devin din ce in ce mai usoare daca te rup baietii prea tare. N-as putea spune acelasi lucru si despre challange 251 :(
Referitor la platina.. chiar n-are rost. Tre sa fii prea bun ca sa faci platina la jocu asta.
Hai acum, prima ta platina si te lasi batut? :evil:
Uite aici cheap tactics for cheap AI:
http://www.youtube.com/watch?v=5azqH_WCeJY