Din pacate nu vad nimica, este restrictionat la mine
---------- Post added 16-05-2011 at 01:24 AM ----------
Ce telenovela cu stick-urile MK
TOP 3:
[SPOILER="SPOILER" ] 1.JWong 2.Floe 3.LI Joe[/SPOILER]
Printable View
Din pacate nu vad nimica, este restrictionat la mine
---------- Post added 16-05-2011 at 01:24 AM ----------
Ce telenovela cu stick-urile MK
TOP 3:
[SPOILER="SPOILER" ] 1.JWong 2.Floe 3.LI Joe[/SPOILER]
a fost intens...speram sa castige flo
here's a
Am jucat on line aseara...Doamne ce batuta mi-am luat.Spre surprinderea mea nu am avut parte deloc de lag( sau poate sa zic ca am avut si asa ma scot si eu cu bataia primita...:-/ ?) . In direct play nu am gasit oponent, chiar daca am asteptat o groaza de timp, am intrat in camere si acolo prin invite s-a rezolvat. Oricum, jocul e f f f bun!
Am si eu o intrebare la care mai mult ca sigur s-a oferit un raspuns dar nu il mai gasesc eu. A reusit vreo cineva sa joace online pe cont de RO?
Deja o dati in balarii cu spoilerele, este un forum de discutii si discutam pe o anumita tema. La jocuri va inteleg ca nu vreti sa aflati firul povestii de la altii, dar acum nu mai avem voie sa discutam despre nimic legat de mortal kombat doar pentru ca va stricam voua experienta? Sunt curios daca nu vezi un meci de fotbal si a 2-a zii vezi pe unii pe strada cum povestesc meciul si scorul, ce faci? Doar pentru ca tu sau x-ulescu nu ati vazut un lucru nu inseamna ca trebuie sa va menajeze un forum intreg.
Turneul nu are nici o zi de cand s-a terminat deci frumos ar fi sa-i respecti si pe cei care inca nu au vizionat meciurile(e ca la superbowl sau stanleycup)
Esti sustinator infocat al unuia dintre finalisti ? daca nu , nu-mi arunca mie in fata comparatii de rezultat final al meciurilor de fotbal auzit pe strada, nu rezultatul final conteaza la un campionat de mk cat spectacolul.
Uite chiar nu am reusit sa vad stream-ul aseara pana la capat, trebuie sa vin sa citesc rezultatul "cu japca" dupa cateva ore aici pe forum ca il mananca pe unul degetelele ? Speram sa ajung astazi de la servici sa stau relax si sa urmaresc ce am pierdut aseara ; oricum am sa ma uit dar jumatate din spectacol e mort.
Sper ca stii sa joci mai bine decat iti place sa pretinzi ca dai cu matura aici pe forum.
Daca stii ca nu ai vazut tot nu vii si citesti pe forum, noi vrem sa discutam pe tema turneului si sa impartim pareri, e problema ta ce ai vazut si ce nu. Nu suntem obligati sa stam in loc pentru tine. La fel cum si dupa un meci (fie el Superbowl, finala Champions League sau mai stiu eu ce) nu deschizi televizorul si te astepti sa nu spuna nimeni nimic legat de meci. Si daca zici ca nu rezultatul final conteaza (ca doar asta s-a scris mai sus) de ce te agiti ca Pepsi aici? Nu ti-a spus nimeni cum a castigat si ce a folosit. Te cam contrazici singur. Si ce legatura are skillul meu in joc cu tema discutiei?
[QUOTE=Minimize;622295]Esti sustinator infocat al unuia dintre finalisti ? daca nu , nu-mi arunca mie in fata comparatii de rezultat final al meciurilor de fotbal auzit pe strada, nu rezultatul final conteaza la un campionat de mk cat spectacolul.
Uite chiar nu am reusit sa vad stream-ul aseara pana la capat, trebuie sa vin sa citesc rezultatul "cu japca" dupa cateva ore aici pe forum ca il mananca pe unul degetelele ? Speram sa ajung astazi de la servici sa stau relax si sa urmaresc ce am pierdut aseara ; oricum am sa ma uit dar jumatate din spectacol e mort.
ce mai
viata ta nu mai are sens..cata drama si flame fara o baza solida..
Nefraim - la fel cum "instruiai" userii pe threadul "Clubul PS3" cand erau lenesi si nu citeau cu o pagina in urma....
Nu mai fi lenes, ai un buton denumit intuitiv "spoiler" cand postezi mesajul. B-)
Captain Obvious... stiu de butonul spoiler, doar ca nu isi are rostul in contextul de fata. Daca detalia finalul jocului Mortal Kombat sau ceva legat de poveste atunci da, avea tot dreptul, dar nu stam toti sa postam acum pareri cu "spoiler" doar pentru ca Gigel nu a vazut niste meciuri si e nerabdator sa citeasca pe forum mai stiu eu ce.
observ ca ultimele posturi au fost pe tema MK 100 % :> :)) in fine,lasati cearta baietii si mereti si va jucati online
Cpt. SmartAss
Aia nu a fost o parere, omu' a spus clar ca unul din top16 nu a castigat.
E destul cat sa strice vizionarea, mai ales daca acela este un jucator pe care il urmaresti. (de ex)
Apasam un amarat de buton si gata, prea multe discutii, cum Furiosu' a mentionat. :D
Ma' voi in loc sa va luati de mana sa faceti hora bucuriei ca s-a dat drumu' la psn stati si va contrati aici cu "number 1 contender" la titlul de troll suprem?
Nefraim are probleme cu nervii, nu ati observat ca oriunde posteaza trebuie ca el sa fie buricul? ;))
Multumesc Greyhound, ma abtin sa iti dau replica pentru ca ultima data cand am fost atacat de un admin si am ripostat am luat ban.
On topic: Este cineva dispus sa incerce MK online? Vad ca nu am nici o sansa sa joc cu cei din afara, poate merge cu romani.
LE: Pe PS3
eu as juca dar nu am bani deocamdata sa cumpar subs pt Xlive..:(
Cine vrea sa imi dea add pe PS3 id:CulBoji13 , joc online chiar acum.
Am trecut de la US la UK asa ca deci si prin urmare noul meu ID pe PSN este: Laurentz1u (care dati add va rog sa precizati nick-ul pe CG)