Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 36 of 121 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 ... LastLast
Results 701 to 720 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #701 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

2. #702 SP
    Member cyrax's Avatar
    Oribil mai este costumul lui scorpion , nu se compara cu originalul din mk 1 si 2...in schimb costumul lui mileena arata foarte bine. Si de unde pana unde are scorpion ochii galbeni...pathetic.

3. #703 SP
    Quote Originally Posted by cyrax View Post
    Oribil mai este costumul lui scorpion , nu se compara cu originalul din mk 1 si 2...in schimb costumul lui mileena arata foarte bine. Si de unde pana unde are scorpion ochii galbeni...pathetic.
    La cat este de incins cred ca este posibil sa aiba si febra galbena in ochii lui Ed Boon

4. #704 SP
    Member Aquashark's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Nu prea cred ca am vazut pe careva din organizatori la offline-urile noastre.

Ma insel eu?

In lipsa de altceva, mergem si acolo...
    pai ei sunt majoritatea din Brasov

5. #705 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Am reusit sa testez si eu demo-ul si pot sa spun ca e superb ,mi-am adus aminte de copilarie.

La jocul asta. se merita sa faci precomanda la Kolector's Edition!

6. #706 SP
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Am reusit sa testez si eu demo-ul si pot sa spun ca e superb ,mi-am adus aminte de copilarie

Jocul merita facuta precomanda la Kolector's Edition!
    Merita chiar un Tournament Editon daca aduce cineva si pe la noi

7. #707 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    pai ei sunt majoritatea din Brasov
    Am uitat de treaba asta

Whatever, ne vedem acolo la SSF pana una alta si speram cat de curand la o intrunire in care sa prestam si MK la maxim

8. #708 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Merita chiar un Tournament Editon daca aduce cineva si pe la noi
    Arcade stickul se vinde si separat dar la acelasi pret ca tournament edition...

---------- Post added 23-03-2011 at 06:14 PM ----------

Mortal Kombat Virtual Booth - GameSpot

Kratos gameplay trailer.

9. #709 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by cyrax View Post
    Arcade stickul se vinde si separat dar la acelasi pret ca tournament edition...

---------- Post added 23-03-2011 at 06:14 PM ----------

Mortal Kombat Virtual Booth - GameSpot

Kratos gameplay trailer.
    LOL?!
    Quick Time events?.. pe bune?!

10. #710 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Asta chiar ca e in stilul GoW . Mi-ar fi placut sa-si foloseasca si pumnii si picioarele totusi...

11. #711 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Si slowdownul la manevre specifice cand trebuia sa executi o anumita comanda.Si counterul.Se pare ca au implementat multe features din god of war special pentru el, ceea ce pare cel putin interesant.Sa vedem daca se integreaza bine in motorul de fighting.

12. #712 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Kratos va fi disponibil si in varianta de Xbox360?

13. #713 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    ^Nu

14. #714 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Evident ca nu, este exclusiv Playstation 3. Poate vor suplini si cei de la Microsoft aceasta mica diferenta, insa nu stiu cat de multe vor face.

15. #715 SP
    Member viezure's Avatar
    Pare epic Kratos, dar mi se pare ca are foarte multe chestii: arc, chains, medusa head ala, adica pare ca omu' face daune serioase. Ceea ce pare logic, doar l-a casapit pe zeus

16. #716 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Pare epic Kratos, dar mi se pare ca are foarte multe chestii: arc, chains, medusa head ala, adica pare ca omu' face daune serioase. Ceea ce pare logic, doar l-a casapit pe zeus
    Lol... here we go

17. #717 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    I just want to see him suffer!

18. #718 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

19. #719 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ah ce imi place arsenalu lui Kratos . Faza cu quick time events mi se pare ciudata pt un joc de genu asta, (is curios daca va fi valabila numa in SP sau si in MP) da in scurt timp o sa vedem si o sa ne dam cu parerea legat de toate cele mentionat

20. #720 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Doamne ajuta sa nu bage cine stie ce personaj in varianta de Xbox. Universul MK e universul MK, no more, no less..
    Sa bage orice altceva..costume, level-uri, extra fatalities, alt personaj din seria MK (Shinnok or something..).

Kratos se potriveste ca stil de lupta si pare fun de jucat cu el, dar pe mine ma enerveaza cand sunt amestecate personaje din universuri fara nicio tangentza..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 121 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 ... LastLast